به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، کوروش پرند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان فنی و حرفه ای امروز (25 آذر) در همایش ملی راهکارهای ارتقاء تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی که در محل تالار فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار شد، آموزش را در ارائه مهارت های فنی و حرفه ای و ایجاد اشتغال مورد تأکید قرار داد.
وی با بیان اینکه در دانشگاه ها به ازاء هر سه کارشناس یک کاردان و تکنسین داریم، این مهم را نقض بزرگ در نظام آموزشی عنوان کرد و گفت: در رشد مقالات علمی رتبه اول را در عرصه جهانی داریم و این نشان از قابلیت های بالا دارد.
وی برای بهره مندی از این قابلیت ها از طرح ریزی نظام جامع مهارت و فناوری، نظام احراز شرایط اشتغال و نیز نظام صلاحیت حرفه ای در کشور خبر داد.
پرند، همچنین از برگزاری دوره تکمیلی بین سطوح تحصیلی پس از دوره دانشگاه برای اولین بار با هدف ایجاد ارتباط بین دوره های رسمی و غیر رسمی و تقویت ظرفیت های موجود عنوان کرد.
وی از فعالیت 700 مرکز آموزشی دولتی و 11 هزار آموزشگاه بخش خصوصی خبر داد و گفت: 5/1 میلیون نفر بر اساس آن آموزش دیده اند و آماده حضور در عرصه های اشتغال و تولید شده اند.
رییس سازمان فنی و حرفه ای خراسان شمالی همچنین از فعالیت تیم های تخصصی و شکل گیری تعاونی ها برای جهت دهی و آموزش هرچه بیشتر ظرفیت های مولد در استان ها خبر داد و گفت: همچنین طرح استاد و شاگردی را برای آموزش نیروی کار و تقویت و ارتقاء فعالان این عرصه در حال اجرا داریم که در این باره تاکنون 6 هزار نفر تحت این آموزش ها قرار گرفتند.
پرند در خاتمه، استان خراسان شمالی را استانی با قابلیت های بالا و امکانات خوب برای تحقق و توسعه کار و تولید و سرمایه گذاری نام برد و خواست تا با مورد توجه قرار دادن این قابلیت ها براساس نیازهای جامعه، زمینه کار و اشتغال مولد و ارتقاء اقتصاد فراهم شود.
پایان پیام/
نظر شما