به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدعلی یوسفی، مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان، در جلسه شورای استاندارد استان با بیان اینکه عصر حاضر، عصر تکنولوژی و تولید علم با مدیریت دانش تعریف شده است، گفت: رعایت نکردن معیارهای استاندارد در هزاره سوم به معنای عدم توجه به کار است.
وی عدم توجه به استانداردها را عدم رعایت اخلاق و انصاف در تولید و توزیع دانست و اظهار کرد: برای مقابله با چالش ها در امر تولید باید ایده ها و طرح ها را به آن سمت هدایت کنیم.
یوسفی، با بیان اینکه استاندارد عامل اصلی اعتبار تولید کننده و ایجاد اعتماد بین مشتری و تولید کننده است، بیان کرد: جهت استقرار آزمایشگاه استاندارد در منطقه آزاد انزلی برای ترخیص سریعتر کالا نیازمند اختصاص زمین هستیم که تاکنون با پیگیری های مکرر اقدامی در این خصوص انجام نشده است.
وی با تاکید بر اصلاح ساختار کارخانجات برنجکوبی، چای را مشمول استاندارد اجباری دانست و افزود: تا کنون 17 کارخانه چایسازی از موسسه استاندارد پروانه دریافت کردند و تنها 10 درصد کارخانجات چای استان استاندارد هستند.
مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان با بیان اینکه معیارهای تولید چای مطلوب مشخص شده است، اظهار کرد: معیارهای استاندارد باید در کیفیت چای تولیدی در نظر گرفته شود.
وی با تاکید بر اینکه چای از تولیدات عمده گیلان است بیان کرد: باید گیلان تنها حوزه برای صدور گواهینامه چای باشد و با استقرار گمرک تخصصی چای، صادرات چای باکیفیت انجم شود.
مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان اضافه کرد: طی 8 ماه نخست سال جاری 2 هزار و 800 تن چای از گیلان به کشورهای همجوار صادر شده است.
یوسفی در ادامه با تاکید بر استانداردسازی بستهبندی محصول برنج، تصریح کرد: باید در بسته بندی محصول برنج از گونی هایی استفاده شود که از همه لحاظ استاندارد باشد تا موجب جلب مخاطب شود.
پایان پیام/
نظر شما