به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، سیف الله ابوترابی، مدیرکل ثبت احوال استان گلستان، امروز (26 آذر) در نخستین همایش مهندسی نام گزینی غرب استان گلستان در کتابخانه عمومی شهرستان گمیشان، گفت: تنوع قومی مزیت فرهنگی است و در هر قومی متناسب با آن ارزش ها برای فرزندان نام انتخاب می شود.
وی با اشاره به نقش ائمه جمعه و جماعات در تبیین اهمیت نام برای فرزندان و به خصوص نام هایی که برگرفته از انبیاء و امامان (ع) هستند، افزود: داشتن نام مناسب حقی است که پروردگار برای فرزند قائل شد و همین نام موجب سربلندی و یا شرمساری انسان در جامعه می شود.
ابوترابی خاطرنشان کرد: در یکصد سال گذشته که از زمان تاسیس ثبت احوال در ایران می گذرد ملت ایران به ویژه مردم استان گلستان همواره براساس اعتقادات و باورهای دینی خود نام فرزندانشان را انتخاب کردند.
به گفته وی، نام های محمد و زهرا بالاترین آمار انتخاب نام را در کشور به خود اختصاص دادند، نام های زهرا، اسماء و حسنی نیز بیشترین فراوانی انتخاب نام را در استان دارند و در شهرستان گمیشان نیز از سال 80 تا 90، نام محمد بیشترین فراوانی را داشت.
دبیر شورای هماهنگی ثبت احوال استان گلستان، یکی از دلایل انتخاب نام های مناسب را موفقیت مبلغان دین در ترویج انتخاب نام اسلامی برای فرزندان عنوان کرد.
گفتنی است، در این همایش فرمانداران و بخشداران غرب استان گلستان، مدیرکل ثبت احوال، علمای اهل سنت، دهیاران و روسای ادارت شهرستان گمیشان حضور داشتند. گمیشان در شمال غربی استان گلستان واقع است.
پایان پیام/
نظر شما