به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، لطف الله فروزنده، معاون پارلمانی رییس جمهور در نخستین همایش نقش پژوهش در امر قانونگذاری که صبح امروز برگزار شد، گفت: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی جایگاه ویژه ای دارد که روز به روز این جایگاه تقویت می شود.
وی اظهار کرد: وجود مرکز پژوهش ها هرگونه عذر و بهانه ای را برای مجلس در بحث پژوهش از بین می برد در این مرکز باید آن چیزی که موردتوجه قرار گیرد بررسی میزان استفاده نمایندگان از گزارش های مرکز باشد.
فروزنده تصریح کرد: اصل 44 و تبصره 13 که اساس کارها است باید به صورت جدی دنبال شود و نمایندگان در این زمینه مطالبه جدی داشته باشند.
وی با اشاره به حجم بالای طرح ها نسبت به لوایح در مجلس گفت: ما در بحث مدیریت می گوییم 95 درصد اطلاعات و 5 درصد خلاقیت و ذهن تصمیم گیران است و بر همین اساس اتاقهای فکر جایگاه ویژه ای دارند.
وی با بیان اینکه اطلاعاتی که به مرکز پژوهش های مرکز داده می شود دست دوم است بیان کرد: ما در دولت اطلاعات عمیق و با ظرفیت عظیمی داریم و اعلام آمادگی می کنیم که این اطلاعات در اختیار مرکز پژوهش ها قرار دهیم تا آنها از آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: در واقع این مرکز می تواند به دور از هیاهوهای سیاسی از این اطلاعات استفاده کند زیرا در حال حاضر استخوان بندی این مرکز استخوان بندی قوی است و باید این موضوع را در نظر بگیرد و از آن استفاده کند.
معاون پارلمانی رییس جمهور تصریح کرد: کارهای مرکز پژوهش ها قاعدتا برای کشور تاثیرگذار است زیرا این مرکز نقش اساسی دارد و موجود منحصر به فردی است و جایگاه خوبی برای اجرا، نمایندگان و دانشگاههاست و امیدواریم دانشگاههای ما نیز به این سمت بیایند.
وی با تاکید بر نقش تحقیقات در کشور گفت: مهمترین محور در مرکز پژوهش ها این است که تحقیقات نقش خودش را در قانون گذاری داشته باشد و تحقیقات دانشگاهی ما قاعدتاً باید در راستای حل مشکلات اقتصادی کشور انجام شود و مرکز پژوهش ها می تواند این خلاء را با تعامل با دانشگاهیان رفع کند.
پایان پیام/
نظر شما