اگر قصوری ثابت شود قوه به پرونده مدرسه شین‌آباد ورود می‌کند

سخنگوی قوه قضاییه در خصوص ورود قوه قضاییه به پرونده آتش‌گرفتن مدرسه‌ای در شین‌آباد پیرانشهر گفت: در صورت اثبات قصور کسی قوه قضاییه به پرونده ورود می‌کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور در چهل و یکمین نشست خبری خود در خصوص ورود قوه قضاییه به پرونده منفجرشدن کلاسی در مدرسه شین‌آباد پیرانشهر گفت: بررسی نهایی این پرونده از سوی دستگاه‌های ذیربط صورت می‌گیرد و کوچک‌ترین این اتفاقات ناگوار است و همه باید تلاش کنیم چنین رخدادهایی به وقوع نرسد و چنانچه تقصیری از کسی در این زمینه ثابت شود طبیعی است که قوه قضاییه در این پرونده ورود خواهد کرد اما چنانچه قصوری ثابت نشد دستگاه قضا وارد نمی‌شود و دستگاه‌های ذیربط مانند مجلس با جدیت این مسئله را پی‌گیری می‌کنند.

اژه‌ای در خصوص پرونده سعید ملک‌پور و حکم اعدام وی به دلیل گرداندگی سایت‌های مستهجن اظهار داشت: حکم اعدام سعید ملک‌پور متوقف شده، بر اساس ادعایی که وکیل وی و محکوم‌الیه داشته‌اند و مواردی از رفتار ملک‌پور که زندان اعلام کرده پرونده در حال بررسی است و تا اطلاع ثانوی توقف حکم اعدام اعلام شده است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سؤال خبرنگاری که با انتقاد از نتیجه‌نداشتن طرح‌های ضربتی نیروی انتظامی در پیشگیری از وقوع اجرامی مانند زورگیری پرسید چه میزان طرح‌هایی اینچنینی اثر دارد و تداوم آنها چقدر تضمین شده است، گفت: ما زمانی می‌توانیم بگوییم کاری توفیق 90 و چند درصدی دارد که تمام دستگاه‌ها پای کار باشند، بیکاری کم شود، اختلاف طبقاتی کم شود، مشکلات دیگر رفع گردد و طرح‌های اینچنینی برای این مسایل به صورت جامع در نظر گرفته شود که نتیجه و ثمر خواهد داشت.

وی با تأکید بر این نکته که هم قوه قضاییه و هم دستگاه‌ها به فکر حل این معضل هستند، تصریح کرد: در زمان آیت‌الله شاهرودی در قوه قضاییه لایحه‌ای با عنوان پیشگیری از وقوع جرم به مجلس ارایه شد که در حال حاضر در مجمع بررسی می‌شود و علاوه بر این مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در چندین موارد آسیب‌های وارده به قوانین را بررسی می‌کند و سازمان بازرسی کل کشور، معاونت حقوقی قوه قضاییه نیز وظایف خود را انجام می‌دهند و دولت هم به دنبال حل این مشکلات است.

اژه‌ای با بیان اینکه اگر بخواهیم جامعه ایده‌آلی داشته باشیم باید تمام جامعه در این زمینه گام بردارند، افزود: امیدواریم که طرح‌های در حال اجرا در نیروی انتظامی و قوه قضاییه بخشی از مسایل را جلوگیری کند و در طول زمان طرح‌های بهتر و کامل‌تری را در این زمینه داشته باشیم.

دادستان کل کشور همچنین در خصوص پرونده‌ شرکت خودرویی در آذربایجان شرقی که بیش از 800 شاکی دارد، اظهار داشت: در این خصوص پرونده‌ای تشکیل شده که شاکی زیادی دارد و در حال رسیدگی است.

اژه‌ای در ادامه در مورد پرونده زمین‌های تعاونی برق منطقه‌ای تهران نیز خاطرنشان کرد: این قبیل پرونده‌ها زمانی پیش می‌آید که برخی از افراد در جهت منافع شخصی پیشنهاداتی به مردم می‌دهند و مردم در این زمینه توجهات زیادی ندارند، مردم باید بیشتر توجه کنند تا چنین مشکلاتی پیش نیاید.

وی در خصوص این شرکت گفت: این شرکت 2 یا 3 مشکلاتی دارد که یکی از آن اختلاف نظر شاکیان پرونده است؛ یک مشکل دیگر این است که به اندازه همه مشتری‌ها موجودی وجود ندارد که به آنها بدهند و معضل دیگر خریداری زمینی است که معارض دارد و مشکل آن حل‌شدنی نیست.

اژه‌ای در خصوص پرونده‌هایی از این قبیل تأکید کرد: دستگاه قضایی نهایت تلاش‌اش این است که کسانی که حق‌شان ضایع می‌شود به حق‌شان برسند والا حکم‌دادن ساده‌ترین کار است اما احساس مسئولیت کافی نیست و تلاش می‌کنیم که حق‌دار به حق‌اش برسد.

پایان پیام/

 

کد خبر 206810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha