به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، نورالدین فصیحی مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری اردبیل پیش از ظهر امروز(28 آذر) در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در اردبیل از راهاندازی بانک اطلاعات طرحهای مطالعاتی و تحقیقی و پژوهشی خبر داد و گفت: اگر این بانک اطلاعاتی به صورت متمرکز و با محوریت دفتر پژوهش و آموزش استانداری راهاندازی شود قادر خواهیم بود بسیاری از توانمندیها را به منصه ظهور برسانیم.
وی افزود: اعتبارات پژوهشی و فناوری دستگاههای استان به صورت متمرکز از مرکز تخصیص یافته و اگر طرحهای مختلفی در این زمینه اجرایی شود سعی میشود از استان نیز حمایتهای مالی برای این بخش صورت گیرد.
فصیحی با بیان اینکه96 اولویت پژوهشی استان اردبیل تدوین و جمعبندی شده و برای اجرا به دستگاههای مختلف ابلاغ شده است، تصریح کرد: کسب علم و دستیابی به فناوریهای جدید کشورمان را در نقطه تعالی قدرت و صلابت نگه داشته است.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری اردبیل با اشاره به برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش در دانشگاه محقق اردبیلی، ادامه داد: برپایی این نمایشگاه فرصتی مناسب برای پژوهشگران و نوآوران و فناوران به وجود آورده تا بتوانند توانمندیهایشان را بیش از گذشته به نمایش بگذارند.
این مسئول ضرورت تجاریسازی و مشتریمداری در حوزه پژوهشی و امر تحقیقاتی را مهم دانست و اضافه کرد: امروز دانشگاههای ما وظیفهای سنگین در شکلگیری ایدهها و تبدیل آن به علم و فناوری و حرکت در مسیر صنعتی شدن دارند.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری اردبیل افزود: امسال در سالی که به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است شعار هفته پژوهش را « پژوهش تقاضا محور، تولید دانش بنیان، زیربنای اقتصاد مقاومتی » نامیدهاند چرا که هر تولید باید مبنای تحقیق و پژوهش داشته باشد تا به مرحله مصرف برسد.
وی با بیان اینکه دفتر آموزش و پژوهش استانداری سعی میکند با همراهی بنیاد نخبگان و مرکز رشد از پژوهشگران و محققان حمایت کند به طوری که در جشنواره علم تا عمل که شهریورماه برگزار شد 25 نفر از این استان حضوری فعال داشتند، گفت: یک نفر در این بین به عنوان منتخب کشوری برگزیده شد تا بتوانیم قدرت و صلابتمان را در عرصه علم، عمل و جهاد علمی به نمایش بگذاریم.
فصیحی در پایان سخنان خود با برشمردن برخی از اولویتهای پژوهشی در استان اردبیل، اظهار داشت: از جمله این اولویتها تحقیق در راستای افزایش راندمان تولید گندم و بهرهگیری از بذور جدید توسط واحد تحقیقات جهادکشاورزی، اصلاح بذر سیبزمینی، کشت داروهای گیاهی و سایر اولویتهاست که امیدواریم همه 96 اولویت به صورت دقیق مورد ارزیابی قرار گرفته و زمینه برای به فعلیت رساندن آن فراهم آید.
پایان پیام/
نظر شما