به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، در این جشنواره 12 نفر از قصه گویان هرمزگانی در بخش های برگزیده های آزاد پیشین و مربیان کانون های پرورش فکری کودکان ونوجوانان، آزاد و مربیان کانون ها به عنوان قصه گوی برتر معرفی شدند.
مدیرکانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان دراین آئین گفت: مرحله منطقه ای این جشنواره نیز دهم تا 13 دی ماه سال جاری با حضور قصه گویان برتر استان های تهران، آذربایجان غربی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، مرکزی وهرمزگان دربندرعباس برگزار می شود.
سید داوود حسینی افزود: در مرحله استانی این جشنواره 50 قصه از داستان های کهن و فرهنگ سازان تاریخ ارائه شد که در مقایسه با جشنواره های قبلی به لحاظ کیفی، رشد قابل توجهی داشت.
معاون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نی با اشاره به اهمیت قصه گویی گفت: قصه گوی اصلی، خداوند است که زیباترین و بهترین قصه ها را بیان فرموده است.
حجت الاسلام حمیدرضا خیراندیش با استناد به آیه ای از قرآن، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه انسان مقام خلیفه اللهی روی زمین را دارد، باید با ابزارهای خدایی در مسیر بندگی و تکامل حرکت کند و در جهت پرورش کودکان گام بردارد.
وی، قصه های قرآن را برای بیداری انسان ها معرفی کرد و افزود: کانون پرورش فکری نیزبا توجه به این مهم، پرداختن به امر قصه گویی را در اولویت برنامه ها قرار داده و مربیان کانون برای بیداری و آگاهی کودکان قصه می گویند.
خیراندیش، قصه گویی را یکی از مهمترین روشهای آموزشی دانست و عنوان کرد: قصه گویی با موضوع آموزشی در سطح یادگیری کودکان اهمیت دارد.
در پایان هیات داوران بخش قصه گویی، فؤاد حمود اهوازی با قصه ی خروس گردو دزد، مرضیه رئیسی با قصه ی حکایت پند آموز راسو و آناهیتا محلفی با قصه ی یخی که عاشق خورشید شد را به عنوان نفرات برگزیده بخش آزاد معرفی کردند.
عفت تفضلی با قصه ی راهی تا خدا، ثوبیه احمدی با قصه ی عبدالرزاق پهلوان و خدیجه زرنگاری با قصه ی یادگاری از شهر نخل های بلند نیز در بخش مربیان به ترتیب اول تا سوم شدند.
هیات داوران این جشنواره فاطمه جهانبخش با قصه ی آسیاب بچرخ، فاطمه غلامزاده نخلی با قصه ی امین ترین دوست و شیدا ناجی با قصه ی پیر چنگی را به عنوان برگزیده های بخش راه یافتگان به مرحله منطقه ای انتخاب کرد.
ماه بی بی صفری پور با قصه ی حکم ناحق نیز به عنوان برگزیده بخش برگزیدگان پیشین شناخته شد.
پایان پیام/
نظر شما