بهجت عباسی، معاون هنرهای صنایع دستی استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: هشت هزار و 400 منبت کار در ملایر به طور مستقیم مشغول به فعالیت هایی اعم از رنگ کار، نجار، ماشین کار و پارچه کوب می باشند.
وی با بیان اینکه هر کارگاه برای 15 نفر اشتغالزایی میکند، افزود: سرمایهگذاری در صنعت مبل و منبت نتایج بسیار خوبی به همراه دارد که با حمایتهای دولت و ارائه تسهیلات، میتوان شهرک صنعتی مبلمان ملایر را به یک قطب اقتصادی و درآمد زا برای شهرستان تبدیل کرد.
وی اظهار داشت: ایجاد صنایع تکمیلی مبل و منبت از قبیل رنگکاری و رویهکوبی یکی از اساسیترین نیازهای صنعت مبل و منبت در شهرستان ملایر است.
معاون هنرهای صنایع دستی استان همدان گفت: محصولات ملایر با نام این شهرستان به کشور عرضه شود و به نوعی معرف توانایی و قابلیت هنرمندان شهرستان و استان همدان است که به طور قطع این امر در برندسازی این صنعت و هنر نقش بسزایی ایفا خواهد کرد.
عباسی با بیان اینکه صادرات صنایع دستی همدان 26 درصد افزایش یافته است، اظهار داشت: سفال، شیشه دست ساز، مجسمه پلی استر، مجسمه گچی، سبد چوبی به وزن 630 هزار و 815 تن به صورت رسمی از استان همدان صادر شده است.
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی استان همدان اضافه کرد: صادرات رسمی صنایع دستی این استان به کشورهای عراق، امارات و کویت صورت گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما