به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمدعلی امیری، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران امروز(2دی) در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر فرهنگی و مدیران پژوهشی استان در باشگاه فرهنگیان ساری اظهار کرد: بهترین و مهمترین بستر پژوهش مدرسه است.
امیری با تاکید بر اینکه در جامعه کنونی باید دانش آموزان را به سوی پژوهش و تحقیق سوق دهیم خاطرنشان کرد: هفته پژوهش مهترین بستر برای مدرسه است تا بر اساس تحول بنیادی، چرخش های پژوهشی و تحول آفرین در سطح مدارس استان به حرکت در آید تا بتوانیم جامعه ای پویا متفکر داشته باشیم.
وی پژوهش و تحقیق را اساس و پایه تفکرات عالی که منجر به تولید و خودکفایی می شود را مهم و ضروری اعلام و تصریح کرد: مسئولان باید بدانند که مدارس باید در جهت مطالبات و نیاز جامعه و اساس سند تحول بنیادین گام بر دارد و وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه باید از مدرسه یک تعریف جدید ارائه دهیم، تاکید کرد: نیاز است از حوزههای پیرامونی آموزش و پرورش از معلمان، دانشمندان، دانشگاهیان و حوزههای علمیه کمک بگیریم و برای فرهنگسازی و آمادهسازی معلمان مدرسه و اجرایی کردن آن باید بر اساس سند تحول بنیادین تعریف جدیدی از مدرسه ارائه دهیم.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش یک نهاد آموزشی بود و الان نهاد فرهنگی و اجتماعی شده است و در مسیر آموزش انتقال کتب درسی به دانشآموز با فرهنگی شدن نهاد مسئولیت نیز گستردهتر شده است.
امیری با بیان اینکه باید بر اساس سند تحول بنیادین مدرسه جدید و الگو را به مردم بشناسانیم، متذکر شد: مردم نمیدانند مدرسه موفق و الگو چیست اما این مطالبات در ذهن مردم است و به زبان نمیآورند و شاید یک واژه برای آن پیدا نکردهاند امروز مردم دوست دارند تربیت بچهها در مدرسه همهجانبه باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به شرکت 2 هزار فرهنگی در طرح پژوهشی اشاره و خاطرنشان کرد: 39 هزار نفر معلم در سطح استان داریم، گویا معلمان ما در کار خود نیاز به پژوهش نمیبینند و این عیب است.
وی با تاکید بر اینکه ما برای دیپلم دادن و فرستادن بچهها به دانشگاه مدرسه را باز نکردیم، عنوان کرد: باید بچهها را تربیت کنیم و در بحث تربیت باید به همه جنبههای شخصیتی بچه توجه و برنامهریزی شود. شخصیت انسان بسیار پیچیده است بچهها ماشین نیستند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان یکی از مصادیق سند تحول بنیادین است، عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان دارای یک ساختار خوب است و 62 پردیس دخترانه و پسرانه در کشور پیشبینی شده و در سطح استان مازندران 2 پردیس دخترانه و پسرانه تاسیس شد و از نیمسال دوم در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا کار خود را آغاز میکند.
امیری تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان پشتیبان آموزش و پرورش و تقویت نیروی انسانی و تربیت معلمان متدین و کارآمد و زمینه پیشبینی راهکارهای مختلف تربیت و تدریس است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه در سند تحول بنیادین از معلم به عنوان پژوهنده یاد شده است، متذکر شد: معلم دیگر یک کارمند نیست که هر روز یک کار تعریف شدهای انجام دهد معلم یک محقق است و باید به وجهه پژوهشی خود بیشتر توجه کند.
وی بیان کرد: قطار علمی و پژوهشی آموزش و پرورش مازندران به راه افتاده است.
شایان ذکر است، در این مراسم از پژوهشگران برتر فرهنگی در سطح استان مازندران تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما