سومین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس خوزستان برگزار می شود

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، از برگزاری سومین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس ویژه عملیات ثامن الائمه با عنوان باب الفتح در این استان خبر داد.

حسین براتی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: به مناسبت تقارن میلاد مسعود حضرت ثامن الحجج امام علی ابن موسی الرضا(ع) و عملیات پیروز ثامن الائمه شکست حصر آبادان که سرسلسله و باب الفتح عملیات های پیروز و بزرگ رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس است، دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان و دبیری کانون تخصصی ایثار و شهادت باقرالعلوم(ع) آبادان اقدام به برگزاری جشنواره خاطره نویسی با موضوع خاطرات رزمندگان درعملیات ثامن الائمه(ع)کرده است.

 

وی با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش عمومی و ویژه برگزار می شود، افزود: اعزام به جبهه- خاطرات شیرین و شنیدنی- شتییع پیکر مطهر شهدا و شهدای گمنام- ارسال کمک های مردمی- لحظه های نبرد شهادت همزمان- خاطرات والدین، همسران و فرزندان شهدا- زندگی در جبهه(عزاداری، ورزش، سرگرمی ها و...)- خاطرات شهدا، جانبازان، آزادگان، فرماندهان، امدادگران، پرستاران، پزشکان و... از جمله محورهای بخش های عمومی است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، محورهای بخش ویژه را شامل خاطرات رزمندگان از عنایات حضرت امام رضا(ع) در عملیات ثامن الائمه و همچنین ارتباط معنوی شهدا با امام رضا(ع) عنوان کرد و ادامه داد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره خاطره نویسی باب الفتح را 30 دی و زمان برگزاری آن را 19 بهمن است.

 

وی اذعان داشت: علاقه مندان می توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در اهواز، امانیه، خیابان سقراط شرقی، روبه روی بانک ملی، پلاک 5، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان و یا پست الکترونیکی Abadan.samen@yahoo.com ارسال و برای اطلاعات بیشتر با شماره های 3365536- 3731742- 3731743و نمابر 3365535 با پیش شماره 0611 تماس و یا به وبلاگ baboalfath.blogfa.com مراجعه کنند.

 

وی در خصوص شرایط شرکت در جشنواره، تصریح کرد: لازم نیست خاطره توسط صاحبان خاطره نگاشته شده باشد بلکه سایر افراد نیز می توانند خاطرات رزمندگان و حتی خاطرات افراد عادی و مردم کوچه و بازار از وقایع مرتبط با دفاع مقدس اعم از پشتیبانی جبهه، اعزام ها، وضعیت زندگی مردم و... را مکتوب و به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند که در این صورت ذکر مشخصات صاحبان خاطره و مطلعین از آن الزامی است.

 

براتی، اضافه کرد: از آنجا که هدف از جشنواره جمع آوری خاطرات ناگفته و مغفول مانده می باشد، فقط خاطراتی پذیرفته می شوند که جایی چاپ یا ثبت نشده باشند، اما خاطرات جزئی و به ظاهر کم اهمیت -که حتی قواعد ادبی در آن رعایت نشده است- و ناگفته مانده، از نظر برگزار کننده از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

وی با بیان اینکه خاطرات نباید به شکل داستان باشد و خاطرات طولانی با حفظ جزئیات ضروری و بدون خدشه به موضوع به خاطرات کوتاه و محدود تبدیل شود، عنوان کرد: حجم خاطرات حداقل 2 و حداکثر 10 صفحه A4 باشد وو در خاطرات ارسالی عناصر اصلی یعنی زمان خاطره، مکان وقوع خاطره، استناد(معرفی اشخاصی که راوی از آنها نام می برد)، انسجام و به هم پیوستگی حوادث و وقایع باید رعایت شود.

 

وی یاد آور شد: کلیه آثار حتماً باید به صورت تایپ شده با قلم Lotus، اندازه قلم 14، در ابعاد A4، حداکثر 18 سطر در هر صفحه، به آدرس پست الکترونیک جشنواره و یا بر روی لوح فشرده(CDیا DVD) به آدرس پستی دبیرخانه جشنواره ارسال شود و محدودیتی در تعداد آثار ارسالی وجود ندارد.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، با اشاره به اینکه شرکت کنندگان باید اطلاعات زیر را به صورت دقیق در ابتدای آثار تایپ و عکس 4×3 و تصویر شناسنامه خود را نیز ضمیمه کنند، اظهار کرد: نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، تاریخ تولد، تحصیلات، رشته تحصیلی، آدرس دقیق منزل، کد پستی، شماره تلفن منزل، محل کار و همراه نیز ضروری است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 211656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha