به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، احمد اسفندیاری، معاون بینالملل سازمان بسیج مستضعفین کشور، در دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با بیان اینکه تدفین شهدای گمنام در دانشگاه ها با هدف خنثیسازی اقدامات و تحرکات خلاف ارزشهای اسلام و انقلاب اسلامی صورت گرفته، گفت: بسیج مستضعفین تنها بسیج ایران و انقلاب اسلامی نیست بلکه به همه مستضعفان عالم تعلق دارد.
وی با اشاره به اینکه بیداری اسلامی، حضور بیش از هشت میلیون مسلمان در انگلیس، 10 میلیون مسلمان در فرانسه و بیش از 25 میلیون مسلمان در آمریکا، دیدگاه حکومت اسلامی جهانی را محقق می سازد، افزود: تحقق دیدگاه مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل بسیج 100میلیونی خواهان همتی است که هماکنون در غزه، فلسطین، لبنان و در بسیاری از کشورهای مسلمان اجرا میشود و این امر به برکت خون شهدا و استقامت آنان در دفاع مقدس است.
وی تصریح کرد: اگر شهدای گمنام در این دانشگاه خاکسپاری شدند بدان جهت بود که بسیاری از تحرکات و اقدامات ضد ارزشهای اسلام با شرم از حضور آنان به وقع نپیوندد و هماکنون بیش از 380 مرکز آموزش عالی کشور میزبان شهدا هستند که انتظار میرود با هوشیاری دانشگاهیان این فضای معنوی همچنان ادامه یابد.
در ادامه سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، با بیان اینکه در طول تاریخ انسانهای ایثارگر، مجاهد و پرتلاش مسیر زندگی جوامع انسانی را تغییر دادهاند، اظهار کرد: عرصه دفاع مقدس دارای دو چهره بود، یک چهره آن مربوط به ابزارهای مادی، نظامی و محاسبات علمی می باشد و چهره دیگر که شاید در همه جنگهای دنیا به استثنای واقعه کربلا بیسابقه بود، چهره معنویتی است که برای توصیف آن امروز گردهم جمع شدیم.
وی با اشاره به اینکه تبیین بعد معنوی دفاع مقدس باعث انگیزه بیشتر جوانان برای تحقیق و جستجو پیرامون شهدا و ایثارگران میشود و همین معنویت است که استخوانهای جامانده از صحنه شهادت را برای ما مقدس میکند، یاد آور شد: رزمندگان با روحیه سختکوشی و معنویت گرههای دفاع مقدس را گشودند و میجنگیدند برای آنکه عزت را به کشور بازگردانند نه برای آنکه شهید شوند.
وی با بیان اینکه شهادت شهدا باید برای ما تلنگری عمیق محسوب شود و امنیتی که در حال حاضر احساس میشود، حاصل هوشیاری، بیداری، آمادگی و تلاش همه ماست و اگر جنگی رخ دهد همه ما مقصریم، تأکید کرد: اگر با یادآوری اقدامات شهدا در دفاع مقدس تلنگری به ما وارد نشود، مشکلاتی جبرانناپذیر پیش خواهد آمد.
حجتالاسلام سیدمحسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان، نیز شهادت را یکی از مفاهیم احیا کننده که انقلاب اسلامی دانست و عنوان کرد: نگاه به شهادت و فهم متفاوت آن از برکات انقلاب اسلامی می باشد پس از آن فضا چنان شد که همه به شهدا افتخار میکردند.
همچنین دکتر محمدحسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با بیان اینکه سالروز تدفین شهدای گمنام در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ارزشمند می باشد و شایسته است این روز به عنوان روز ملی این دانشگاه نامگذاری شود، اضافه کرد: این وظیفه ماست که توانمندی اسلام و انقلاب اسلامی را به نسل جوان و آینده منتقل کنیم.
وی با اشاره به اینکه ترس دشمنان از هرگونه حمله نظامی به جمهوری اسلامی ایران به دلیل ایثارگری و شجاعتی است که شهدا نماد آن هستند، اذعان داشت: این دانشگاه افتخار دارد در همه برنامههای فرهنگی نسبت به دیگر دانشگاهها پیشگام باشد که میزبانی شهدای گمنام برای نخستین بار در میان دانشگاههای دولتی کشور، برگزاری همایش علمی طب رزمی با گرایش رشتههای جراحی و جنبههای مختلف آن با حضور پزشکان و جراحان حاضر در دفاع مقدس و بیان تجربیات پزشکی در جنگ با سابقه سه ساله از جمله این فعالیتهاست.
پایان پیام/
نظر شما