روی آوردن به مشترکات دینی مهمترین محور وحدت بین ادیان مختلف است

مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبیلغات اسلامی کشور با بیان اینکه قرآن مهمترین محور وحدت بین مسلمانان است، گفت: روی آوردن به مشترکات دینی از عوامل حفظ وحدت بین ادیان و مذاهب مختلف است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین احمد حاتمیان، مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبیلغات اسلامی کشور امروز بعدازظهر(18دی) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: برنامه ها و فعالیت های حوزه ادیان و مذاهب بر اساس اقتضاعات و نیازهایی مناطق مختلف برنامه ریزی و اجرا می شود.

 

وی با بیان اینکه برنامه های این نهاد مسئله محور است، افزود: مخاطبان برنامه های ادیان و مذاهب صرفا اقشار تاثیرگذار جامعه هستند.

 

وی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی، نشست های تخصی و گفتمان های فرهنگی و علمی که در زمینه نحله های انحرافی و جنبش های نو پدید دینی و مسائل فرقه های ضاله مطرح می شود از جمله برنامه های این نهاد است.

 

مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبیلغات اسلامی کشور اذعان کرد: مخاطبان این دوره ها را اساتید دانشگاه ها، شبکه گستره تبلیغی اعم از روحانیون طرح های هجرت و ائمه جمعه، جماعات و فرهنگیان تشکیل می دهند.

 

حاتمیان با بیان اینکه اساس برنامه های این نهاد مخاطب محور و مسئله محور است، گفت: همچنین دوره های آموزشی ضمن خدمت برای فرهنگیان کل کشور برنامه ریزی شده و در حال حاضر در تمامی استان ها این دوره ها در حال برگزاری است.

 

وی با اشاره به عرفان های اسلامی و عرفان های نوظهور در جامعه اذعان کرد: با توجه به اینکه جنبش های نو پدید دینی و عرفان های انحرافی و عرفان های کاذب در مقابل عرفان اسلامی مبتنی بر قرآن کریم و نگرش و جهان بینی توحیدی است بر این اساس به دو شکل سلبی و ایجابی فعالیت ها برنامه ریزی می شود.

 

مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبیلغات اسلامی کشور با اشاره به برنامه های ایجابی در راستای ترویج و تبیین عرفان های اسلامی در جامعه گفت: این برنامه ها از طریق اعزام شخصیت های تاثیر گذار به نقاط مختلف، تشکیل نشست های تخصصی عرفان های اسلامی و برگزاری گفتمان های دینی در حوزه عرفان اسلامی انجام می شود.

 

حجت الاسلام حاتمیان با اشاره به فعالیت های سلبی پیرامون جریان شناسی نحله های انحرافی و عرفان های کاذب و چگونگی شکل گیری آن ها و دامنه تاثیر گذاری و مخاطبان آنها خاطرنشان کرد: در این زمینه بحث جریان شناسی و نقد نحله های انحرافی و جنبش های نوپدید دینی را در دستور کار قرار دادیم.

 

مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبیلغات اسلامی کشور یادآور شد: ارتقاء سطح آگاهی، شناخت و معرفت بدنه جامعه مخصوصا نسل جوان در حوزه عرفان اسلامی و بنیان های دینی اعتقادی از طریق اقشار تاثیرگذار و اساتید در راستای مقابله با بوجود آمدن جنبش های نوپدید در دستور کار قرار دارد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 214540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha