اگر ندانیم هدف کجاست هزینه‌هایمان مضاعف می شود

دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برنامه ما برای کانون‌های دانش و صنعت باید مدون باشد زیرا اگر ندانیم به کجا می‌خواهیم برسیم هزینه‌هایمان مضاعف شده و دستگاه‌های برنامه‌ریزی نمی‌توانند فعالیت‌ خود را انجام دهند.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمدرضا مخبر دزفولی در مراسم امروز سومین اجلاس سراسری کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت گفت: کمتر از دو سال از ابلاغ و تصویب نقشه جامع علمی کشور می‌گذرد، این نقشه در بخش‌های مختلف تحقق عملیاتی خود را نشان می‌دهد و اسناد مهمی در ذیل حضور این نقشه مورد نیاز بود که هر کدام می‌توانند تحولی در عرصه علوم ایجاد کنند.

 

وی با اشاره به تصویب سند هوا و فضا در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سند هوا و فضا سند استراتژیکی برای کشور است که پیش‌بینی شده بود هر چه زودتر تصویب شده و صاحب فناوری‌های هوافضا شویم و نیاز به راهکارهایی داشتیم تا جریان علمی کشور بداند نقطه حرکت ما در حال حاضر کجاست و به کجا خواهیم رسید. از جهات علمی و فناوری به لحاظ قرار گرفتن جمهوری اسلامی ایران در طراز کشورهای پیشرفته تصویب این سند امر بسیار مهمی به حساب می‌آمد.

 

وی با اشاره به نیاز به استفاده از ظرفیت مردمی در بدنه جامعه گفت: منظور از ظرفیت مردمی بدنه نخبگان جامعه است چرا که بخش‌های مدیریتی توانایی به ثمر رساندن یک بخش علمی را ندارند یا برای بخش‌های علمی و فناوری‌های پیشرفته در عرصه دانش میانی نیاز به حضور کانون‌های گوناگون است که در زمینه‌های مختلف صنعتی حضور دانش و صنعت را در کنار هم ایجاد کنند.

 

وی با اشاره به برنامه‌های فن‌بازار تا پایان امسال گفت: برنامه فن‌بازارهای گوناگون در کشور تا پایان امسال ساماندهی خواهد شد و چرخه ایده تا محصول کامل شده و فن‌بازارهای منطقه‌ای، ملی و فراملی و حتی جهان اسلامی داشته باشیم زیرا بسیاری از تکنولوژی‌ها به ثروت‌آفرینی رسیده‌اند و قابلیت انتقال دارند و فصل مشترک نگاه دانش به عرصه علم و صنعت خواهند بود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 214756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha