اسانس گیری با استاندارد ایزو

رییس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی گفت: سیستم تقطیر جدیدی راه اندازی شده که با روش‌های نوین، مخصوص اسانس‌گیری گل محمدی است که مطابق استاندارد ایزو عمل می‌کند.

به گزارش خبرنگار شبستان ابراهیم‌آبادی رییس کانون هماهنگی دانش و صنعت گلاب و گل محمدی در حاشیه اجلاس کانون های هماهنگی دانش و صنعت در جمع خبرنگاران  گفت: بهره‌برداری از نخستین سیستم تقطیر نوین گل محمدی در سال جاری انجام شد و توسعه این سیستم جهت تولید اسانس به جای گلاب در کشور را نیازمند سرمایه‌گذاری است.


 وی گفت : اولین سیستم تقطیر گل محمدی با استفاده از شیوه‌های نوین متداول در کاشان به بهره‌برداری رسیده است.


ابراهیم آبادی با اشاره به توانایی های این سیستم گفت: ظرفیت فرآوری این سیستم هفت تن گل محمدی در شبانه‌روز است که نتایج خوبی از آزمایش اولیه آن به دست آمد؛ اما توسعه این سیستم نیازمند سرمایه‌گذاری است.


رییس کانون هماهنگی دانش و صنعت گلاب و گل محمدی با اشاره به ظرفیت تولید سالانه شش هزار تن گل محمدی در کاشان گفت: برای پوشش کامل شهر کاشان جهت تقطیر گل محمدی و دریافت اسانس نیازمند حدود 100 سیستم تقطیر نوین هستیم. علاوه بر این، استان‌های فارس و کرمان هم ظرفیت بالایی در تولید گل محمدی دارند؛ بنابراین در صورت حمایت از توسعه سیستم تقطیر نوین می‌توان به جای صادرات گلاب خام، اسانس گل محمدی را که دارای ارزش افزوده بالایی است صادر کرد.

 

وی درباره میزان برداشت اسانس در سال جاری گفت :متاسفانه از انجا که این سیستم در اواسط فصل برداشت گل به بهره برداری رسید، نتوانستیم به میزان مطلوب برسیم.

 

رییس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان تصریح کرد: با این وجود امسال نخستین نمونه آزمایشی اسانس گل محمدی شامل محموله ای یک کیلوگرمی که توسط سیستم تقطیر نوین استخراج شده بود به کشور فرانسه صادر شد که آنها به لحاظ کیفیت آن را تایید کردند.


گفتنی است  این سیستم در فصل برداشت گل محمدی سال جاری در یک شرکت در روستایی در کاشان به بهره‌برداری رسید.

 

پایان پیام/

کد خبر 215291

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha