مریم حیدریان، مدیرکل بانوان و خانواده استانداری خوزستان، به خبرنگار شبستان گفت: جشنواره پرنیان عصمت، چهارشنبه (4 اسفند) در راستای معرفی چهره زیبایی از حجاب اسلامی به زنان و دختران برگزار می شود.
وی با بیان اینکه فعالیتهای آموزشی در کنار بخش نمایشگاهی تدارک دیده شده است، افزود: مهم ترین دلایل ما برای پرداختن به پوشش اسلامی و توسعه فرهنگ عفاف در جامعه این است که نگاه اسلام را تبیین کنیم، همان نگاهی که نگاه انسانی به زن را تأیید میکند.
حیدریان خاطر نشان کرد: زنان ما علاوه بر تکالیف و وظایفی که در حوزه خانواده دارند، در حوزه اجتماع نیز میتوانند حضور مؤثر داشته باشند و مهم ترین حضور تأکید بر عفاف و پوشش اسلامی و رعایت حدود الهی است.
وی تصریح کرد: این مهم باعث میشود که فضای رشد و تکاملی که زن نیاز دارد در جامعه ایجاد شود و زن نیز بر اساس توانمندی و ظرفیت و استعدادهایی که در حال حاضر در جامعه زنان وجود دارد، باعث پیشرفت جامعه و بالندهتر شدن فضای جامعه شود.
حیدریان اضافه کرد: بحث عفاف و حجاب و زیبایی های حجاب و ارزش های زنان محجبه پس از پیروزی نظام مقدس اسلامی آن طور که شایسته و بایسته بوده است به جوانان ما معرفی نشده و در کنار این معرفی بد از موضوع حجاب، هجمههای سنگینی را نیز از سوی ایادی استکبار و کسانی که مصلحت جامعه اسلامی را نمیخواستند با روشهای مختلفی همچون فضای مجازی و ورود مدلهای به دور از شأن نظام جامعه اسلامی را شاهد بودیم که باعث خدشه دار شدن بخشی از هنجارهای جامعه می شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، با بیان اینکه برگزاری جشنواره "پرنیان عصمت" در راستای معرفی چهره زیبایی از حجاب اسلامی به زنان و دختران است، اظهار داشت: ما در حین اینکه در برگزاری این جشنواره حدود الهی را مد نظر قرار دادیم در موضوع اسلامی نیز طرح ها و لباس های متنوع و زیبایی را ارائه می دهیم.
وی بیان کرد: در کنار بخش نمایشگاهی "پرنیان عصمت" که شامل انواع لباسها مانند مانتو است، پوشش انواع چادر، سربند و ملزومات دیگر حجاب نیز در مدلهای متنوع در نمایشگاه عرضه می شود و بخش کتاب و نرمافزار به موضوعات پوشش، عفاف و خانواده میپردازد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان بیان کرد: امسال در نمایشگاه بخش ریحانه وجود دارد که در فضایی حدود 300 مترمربع برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند برای این بخش به کوچه ریحانه نمایشگاه مراجعه کنند.
وی بیان کرد: جشنواره «پرنیان عصمت» نقطه عطفی دارد و آن تجلیل از طلایهداران نجابت است که در این مراسم از 500 نفر از زنان و دخترانی که در جامعه از پوشش اسلامی استفاده میکنند، تجلیل میشود همچنین از زنان و دخترانی که با پوشش مناسب در نمایشگاه حضور یابند نیز تجلیل خواهد شد.
حیدریان با بیان اینکه جشنواره «پرنیان عصمت» در سه شهر اهواز، اندیمشک و شوشتر برگزار میشود، اظهار کرد: این جشنواره در شوشتر از (30 بهمن)، در اندیمشک از ( 1 اسفند) و در اهواز از (4 اسفند) فعالیت خود را آغاز میکند و به مدت یک هفته نیز ادامه دارد.
حیدریان، با بیان اینکه برگزاری همایش، نشستها و گفتمانهای جوان، مشاوره و برنامههای شاد و متنوع در قالب جُنگ، از جمله بخشهای این جشنواره است، عنوان کرد: در این نمایشگاه همچنین بخش فرهنگی لباس اقوام از سوی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خوزستان برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه همچنین از لباس عروس اسلامی نیز رونمایی می شود، اذعان داشت: جشنواره «پرنیان عصمت» در اهواز از ساعت 15 و 30 تا 21 در مجموعه ورزشی 13 آبان برای بازدید عموم دائر است و در شهرستانهای شوشتر در سالن ورزشی معلم و اندیمشک در کانون مطهری در دو نوبت صبح و بعد از ظهر فعالیت میکند.
حیدریان تأکید کرد: در انتخاب این دو شهرستان دو آیتم را درنظر داشتهایم یکی وجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر است که دانشجویان دختر زیادی در آن مشغول هستند و دیگر کانون بانوان شوشتر و اندیمشک که جزو کانونهای فعال استان محسوب میشوند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، بر لزوم مدیریت صحیح در جشنواره تأکید کرد و یاد آور شد: ارائه ناکارآمد در این جشنواره کار را خدشهدار میکند، بنابراین در برگزاری این جشنواره از کسانی بهره جستهایم که تجربه این نوع فعالیتها را داشتهاند.
وی با بیان اینکه در سالهای آینده با بهرهمندی از افراد با تجربه این جشنواره را در شهرهای دیگر استان نیز برگزار می کنیم، بیان داشت: رساندن اطلاعات فرهنگی و نشان دادن زیباییهای حجاب اسلامی در همه شهرهای استان ضروری است.
وی با اشاره به اینکه جشنواره «پرنیان عصمت»، به تلفیقی از لباسهای سنتی قدیم و جدید میپردازد، افزود: ما علاوه بر تنوع نمایشگاه به دنبال این هستیم که تولیدات تولیدکنندگان استانی ارائه شود تا از این طریق آنها را شناسایی کنیم و در بحث پوشش اسلامی مورد استفاده قرار گیرند.
حیدریان، با اشاره به اینکه بخش آموزش این جشنواره در قالب کارگاهی با عنوان «دختران زیبایی» و «مادران نیک، دختران نیکو» برگزار می شود، گفت: در نشست ها و گفتمان های این جشنواره با عناوین «عفاف و کاردکردهای تربیتی در حوزه خانواده» و «حجاب و آرامش» از استادان مجربی همچون حجت الاسلام دهنوی و دکتر فردوسی بهره مند می شویم.
وی تصریح کرد: این جشنواره با همکاری ادراه کل امور بانوان و خانواده استانداری، اداره کل امور اجتماعی استانداری، اداره کل بازرگانی خوزستان برگزار و میراث فرهنگی و نیروی انتظامی نیز با برپایی غرفه هایی در خصوص آسیب های اجتماعی و آثار استان مشارکت دارند.
پایان پیام/
نظر شما