خبرگزاری شبستان: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران روز سهشنبه، 19 دی نسبت به استفاده از لفظ «انتخابات آزاد» هشدار دادند و گفتند که انتخابات در ایران پس از انقلاب اسلامی همواره آزاد بوده است.
ایشان در ادامه سخنان شان اظهار داشتند: "آن کسانی که راجع به انتخابات توصیههایی میکنند، حواسشان باشد به دشمن کمک نکنند. دائما نگویند انتخابات باید آزاد باشد. از اول انقلاب 34 انتخابات داشتیم. کدامش آزاد نبوده است؟"
اما اکنون خالی از لطف نیست که در سخنان افراد زیر که برخی از آنها در برهه هایی از روزگار انقلاب در صف اول داعیه داران بودند تاملی شود:
سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور دولت اصلاحات با تأکید بر اینکه مطلوب این است که یک انتخابات آزاد و واقعاً اطمینانبخشی برگزار شود گفت: با این روندی که هست، فقط یک راه وجود دارد؛ اینکه نظام رویکردش را عوض کند و آنرا در انتخابات آزاد و سالم و فراگیر نشان دهد!
سیدمحمد موسویخوئینیها دبیرکل مجمع روحانیون هم با بیان اینکه اگر انتخابات آزاد در کار باشد، میتوان به آن فکر کرد، گفت: باید شخصیتهایی مثل آقای مهندس موسوی و جناب آقای کروبی بتوانند در صحنه انتخابات حاضر شوند اما اگر قرار باشد
از میان نامزدهای انتخابات و حامیانشان یکی به کرسی ریاست جمهوری برسد و دیگران یا در حبس باشند یا در حصر، این معنای انتخابات آزاد نبوده و قابل قبول نیست!
همچنین هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این باره گفت: برگزاری انتخابات آزاد، شفاف و منطبق بر قانون اساسی میتواند بخش بزرگی از مشکلات کشور را حل کرده و علاوه بر افزایش اعتماد مردم و دوستداران نظام، دشمنان خارجی کشور را در بسیاری از زمینهها خلع سلاح و مأیوس کند!
لازم به ذکر است پایگاه اطلاعرسانی هاشمی رفسنجانی هم تنها در 3ماه اخیر 748 بار از واژه انتخابات آزاد استفاده کرده است.
محمدرضا خاتمی نائب رییس مجلس ششم گفت: اصلاحطلبان زمانی میآیند که انتخابات آزاد باشد. وقتی انتخابات آزاد با مقدمات و مشخصاتی که گفتیم برگزار شود، معنایش این است که سیاستهای اصلی تغییر کرده است!
موسوی لاری وزیر سابق کشور نیز با اشاره به این که انتخابات آزاد پیچیده نیست، گفت: اولین شرطی که انتخابات آزاد دارد، این است که انتخاب کننده بتواند بین سلیقهها و افراد مختلف یکی را انتخاب کند.به گفتهی وی، الفبای انتخابات آزاد این است که باید عرصه برای انتخاب شوندگان و انتخاب کنندگان باز باشد.
رضا پهلوی پسر محمدرضا پهلوی هم با تاکید بر برگزاری انتخابات آزاد، گفت: راه رسیدن به انتخابات آزاد، گذشتن از سد جمهوری اسلامی! از طریق نافرمانیهای مدنی همچون اعتصابات سراسری! است!
مریم رجوی نیز در درخواستی مشترک خواهان برگزاری «انتخابات آزاد» در ایران شد!
همچنین مجتبی واحدی، مشاور مهدی کروبی گفت که حکومت شرط برگزاری انتخابات آزاد را ندارد وانتخابات آزاد به معنای مرگ حاکمیت است.
اما در این گزارش سعی شده است تنها به گوشهای از اظهارات چهرهها در خصوص ابداع و تکرار کلیدواژه "انتخابات آزاد" توسط آنها اشاره شود. البته موضع چهرههای افراد خارجنشین در این خصوص چندان مورد توجه ما نیست چرا که در دشمنی کینهتوزانه عمیق آنها نسبت به ملت ایران و انقلاب اسلامی ایران شکی نیست.
"انتخابات آزاد" کلیدواژهای است که در ماههای قبل به دفعات توسط طیف رادیکال اصلاحطلبان مطرح شده و چهرههای برجسته این جریان تنها راه برونرفت از وضعیت فعلی کشور را برگزاری "انتخابات آزاد" ذکر کردهاند. حال روی سخن با برخی چهرههای داخلی است که طی ماههای اخیر با ابداع این کلیدواژه و تکرار غرضورزانه آن، شاید در سودای ایجاد فتنهای تازه باشند که در نهایت امروز با تذکر و هشدار صریح مقام معظم رهبری مواجه شدند. اکنون اگر این افراد، داعیه ولایتپذیری و پیروی از منویات مقام معظم رهبری دارند، تکلیلف آنها با این هشدار مقاممعظم رهبری کاملا مشهود است.
اما به راستی منظور این افراد از مطرح نمودن انتخابات آزاد چیست؟ در این ایام و در آستانه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری شاهدیم طبق آنچه در سالهای گذشته رویه ای که شروع شده به زیر سؤال بردن نهادهای اجرایی و نظارتی در انتخابات است که به قول رهبر معظم انقلاب پر کردن جدول دشمن است. این رویه غلط را این بار برخی از کسانی که نامشان در بالابرده شد و برخی دیگر که در این وجیزه نگنجیدند تحت عنوان انتخابات آزاد، رقابتی و شفاف دنبال میکنند.
این طرح بدون شک به مفهوم کاهش اعمال نظر شورای نگهبان و کمرنگ شدن نظارت استفساریه است و برای ورود گروه های مخالف به عرصه کشور مطرح شده، موضوعی که در شرایط فعلی امکان تحقق آن به هیچ وجه وجود ندارد.
البته تعداد زیادی از کارشناسان سیاسی طرح موضوع "انتخابات آزاد" را مشابه تشکیل کمیته صیانت از آرا توصیف کردهاند.
"صیانت از آرا" نام کمیتهای بود که چندماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 88 از سوی میرحسین موسوی و مهدی کروبی تشکیل شد. کمیته ای که با تقلید از طرحهای تشکلی آمریکایی به نام خانه آزادی تشکیل شده است. خانه آزادی بنیادی سیاسی و وابسته به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) است.
البته کسانی که امروز بحث انتخابات آزاد را مطرح میکنند در حقیقت به مردم توهین میکنند زیرا مردم 34 سال است در همه انتخاباتها به صورت آزادانه شرکت میکنند و شاهد بودند که از رایشان صیانت شده است و مهم تر آنکه امروز کسانی این داعیه را دارند که نام خودشان از همین صندوق های انتخاباتی به عنوان پیروز بیرون آمده بود. ضمن اینکه این اظهارات توهین به دستگاههای اجرایی و نظارتی آنهاست که تمام توانشان را در طول دوران برگزاری انتخاباتها روی تضمین آرای مردم و سلامت انتخابات متمرکز کردهاند و مردمی هم در کمال عقل و آزادی، با حضور در صفهای طولانی رایشان را به صندوق میاندازند.
در آخر لازم به ذکر است کلید واژهی فتنهی جدید تحت عنوان انتخابات آزاد که توسط برخی شکست خوردگان داخلی همسو با دشمنان خارجی طرح میشود و همچنین توجه دادن امت اسلامی به احتمال برخی شیطنتها از جمله حاشیه سازیهای سیاسی، اقتصادی و یا امنیتی در آستانهی انتخابات سال بعد نشان داد که رهبری فرزانه انقلاب همچون ناظری هوشیار و تیزبین مراقب حقوق ملت در برابر جهالت برخی عناصر داخلی و توطئههای دشمن است.
پایان پیام/
نظر شما