رسانه ها در معرفی وقف و موقوفات تلاش کنند

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان، بر تعامل رسانه ها در معرفی وقف و موقوفات تأکید کرد و اظهار داشت: وظیفه و رسالت رسانه ها احیای ارزش ها، فضیلت ها و هویت جامعه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سیدعلی میرمحمدی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان، امروز(27 دی) در همایش وقف و رسانه، وظیفه و رسالت رسانه ها را احیای ارزش ها و هویت جامعه دانست و گفت: در این زمینه بسیاری از بزرگان رسانه ها را مؤثرترین سلاحی می دانند که اهمیت و تأثیرگذاری آن از بمب اتم هم بیشتر است.

 

وی با بیان اینکه رسانه ها به راحتی می توانند هویت و فرهنگ یک جامعه را تغییر دهند و یک جامعه را کنترل و در آن امید، نشاط، پویایی و شور را تزریق کنند، افزود: رسانه ها در کشورهای غربی، اخلاق و هویت انسان ها را به سمت بی بندو باری می کشانند ولی در جامعه دین گرا و اسلام گرا ارتقای ارزش ها رقم می خورد.

 

وی سه وظیفه عمده رسانه ها را از دیدگاه مقام معظم رهبری، ارائه نقد منصفانه، اطلاع رسانی صادقانه و شفاف و طرح و تبادل افکار جامعه دانست و تصریح کرد: کسانی که در رسانه ها فعالیت می کنند روی یک لبه شمشیر قرار دارند و چنانچه توجه کافی نداشته باشند می توانند به جامعه لطمه وارد کنند.

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان، با اشاره به هفته وقف از 21 تا 27 دی، یکی از هدفگذاری های این سازمان را خروج از فضای سنتی و تغییر آن به سیستم مکانیزه و آنلاین عنوان کرد و ادامه داد: امسال سیستم جامع اطلاعات و مدیریت موقوفات را در سامانه جامع اداره کل وارد کردیم.

 

وی بهینه سازی و ساماندهی یک هزار و 500 نفر از اعضای هیئت امنا در بقاع متبرک و مساجد پیدا کردن جایگاه حقوقی و دور ماندن از چالش ها و آسیب های این بخش، ساخت و ساز و تعمیر و توسعه 415 مسجد و حسینیه به ارزش 4 میلیارد ریال، کمک به ایتام و فقرا و تحت پوشش قرار دادن بالغ بر یکهزار نفر از نیازمندان از درآمدها و سرمایه های وقفی، امضای تفاهم نامه با برخی ادارات همچون دادگستری و مسکن و شهرسازی و برخی دستگاه های فرهنگی، برگزاری سوگواره یاس نبوی و... را از جمله فعالیت های اوقاف در سال جاری عنوان کرد.

 

وی با اشاره به 204 بقعه متبرکه در خوزستان، با بیان اینکه در این استان به جز مرقد مطهر 2 امام و 15امامزاده دیگر، مابقی بقاع استاندارد لازم را ندارند، خاطر نشان کرد: کل هزینه های ساخت و ساز بقاع متبرکه از طریق هدایا و نذورات تأمین می گردد و پول هایی جمع آوری شده از بقاع، 40 درصد صرف هزینه های عمرانی، 25 درصد صرف هزینه های مدیریتی و مصرفی، 20 درصد هزینه های فرهنگی، 5 درصد متمرکز در استان و 10 درصد متمرکز در استان می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 217760

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha