به گزارش خبرگزاری شبستان، مصطفی محمد نجار، وزیر کشور امروز در همایش "مشاورین استانداران و مدیران کل دفاتر امور بانوان استانداری های سراسر کشور" ضمن تبریک میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق (ع) با اشاره به نقش مهم خانواده گفت: خانواده سنگ بنا و سلول پیکر جامعه و طبیعی ترین نهاد اجتماعی، حساس ترین و بنیادی ترین سازمان اجتماعی است.
وی با بیان اینکه اگر زنان نقش خود در اجتماع را به خوبی ایفا کنند؛ جامعه اصلاح می شود، اظهار کرد: نقش زن؛ نقش تربیت ، انسان سازی و ترویج محبت و عشق در جامعه است، اگر خدشه ای به این نقش وارد شود جامعه و مسیر اصلاح آن با مشکل روبرو می شود و همچنین باید گفت در حال حاضر تنها حربه دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی زیر سوال بردن قوانین و مقررات اسلامی و نجات عملیات روانی در قالب تهدید و جنگ نرم علیه کیان خانواده است.
محمدنجار با اشاره به طرح مواردی چون کنوانسیون رفع تبعیض از زنان، برابری دیه زن و مرد، کشف و آزادی حجاب از سوی دشمنان افزود: مقایسه جایگاه زن در جهان غرب و در تعالیم اسلام پاسخ مناسبی به این ادعاها است.
وی با بیان اینکه دنیای غرب به موضوع حقوق زن نگاهی سیاسی و در راستای مقاصد و اهداف شوم و پلید خود دارد، اظهار کرد: فرهنگ غرب هیچگاه یک حقوق مشخص و ثابتی در مورد زنان نداشته و همواره استفاده ابزاری از آنان را ملاک نظر و عمل قرار داده است .
وزیر کشور با بیان اینکه زن مسلمان کسی است که الگویی چون حضرت زهرا (ص)، حضرت خدیجه و حضرت زینب (س) داشته باشد، گفت: در نگاه اسلام به زن، هیچ اثری از شعار زدگی دیده نمی شود بر خلاف غرب که تمام نوشته ها، گفته ها و ادعاهایش درباره زنان شعاری بیش نیست.
وی با بیان اینکه امروز دشمنان با برنامه ریزی دقیق و جنگ نرم کیان کشور را که از کیان خانواده نشات می گیرد؛ هدف قرار داده است، تصریح کرد: زنان مسلمان ایرانی می توانند با ساختن محیطی امن و سرشار از آرامش و امنیت برای خانواده خود سدی مستحکم در برابر آماج حمله های نرم و خانمان سوز دشمن بنا کنند.
وزیر کشور افزود: تشکیل منظم جلسات کارگروه فرهنگ در استان ها در جریان دور سوم سفرهای استانی در جهت تحکیم و تعالی خانواده از رویکردهای فرهنگی دولت دهم است.
وی با اشاره حضور چهار زن در کابینه دهم ، پانصد و شصت قاضی زن، حضور مشاورین امور بانوان در وزارتخانه ها و استانداری ها اظهار کرد: در دولت نهم و دهم بر خلاف شعار زدگی دولت های گذشته، به طور عملی به زنان ارزش و بها داده شده و آنان در مناصب و جایگاه های استحقاقی خود قرار گرفته اند.
محمدنجار افزود: در اولویت بودن زنان در موضوع دور کاری، افزایش تسهیلات و مرخصی زایمان برای تربیت فرزندان، نگاه ویژه به زنان سرپرست خانوار و بیمه آنها و اشتغال زنان از جمله توجهات دولت به مسئله زنان است.
وزیر کشور با اشاره به طرح بزرگ اقتصادی هدفمندسازی یارانه ها تصریح کرد: زنان در اجرای این طرح از جمله اقشار و گروه هایی هستند که توانسته اند در بحث الگوی صحیح و اصلاح روش های مصرف دولت را یاری کنند.
وی احیای حقوق انسان به ویژه زنان ، تلاش برای شناساندن الگوهای برتر زنان به ویژه پنج زن بزرگ عالم هستی ، تبیین جایگاه زنان ، ایجاد و استقرار مشاوران و مدیران کل بانوان در دستگاه ها را از جمله برنامه ها و نگاه ویژه دولت و ریاست جمهوری به ظرفیت های نهفته زنان ایرانی برشمرد.
وی با بیان اینکه وزارت کشور به واسطه مسئولیت خود در شورای اجتماعی و با هدف جلوگیری از تهدیدات و آسیب های اجتماعی طرح های مختلفی با رویکرد دینی در کارگروه های مربوطه پیگیری و مصوب کرده است خاطرنشان کرد: طرح تحکیم وتعالی بنیان خانواده و کاهش آسیب های اجتماعی بویژه طلاق ، تسهیل و حمایت از برنامه ازدواج آسان و پایدار بعنوان یکی از اولویت ها است .
وزیر کشور کارکردهای برنامه ملی کاهش آسیب های اجتماعی در طرح 7 محوری تحول اجتماعی و همچنین طرح هایی در زمینه آداب و مهارت های زندگی را از جمله این طرح ها عنوان کرد .
وی تاکید کرد: طرح ها با رویکرد دینی در زمینه تعالی علمی و معنوی خانواده و جامعه پیگیری و اجرایی شود.
نجار با تاکید بر انجام کارهای فرهنگی خاص ، تقویت ارزش های اسلامی و ضروت سرعت بخشیدن به این فعالیت ها گفت: با توجه به اینکه عفاف ریشه حجاب است باید تمام اقدام ها و تلاش ها درراستای نهادینه شدن عفاف که شامل مرد و زن است صورت گیرد.
وزیر کشور با اشاره به اهتمام و توجه به رویکرد فرهنگی دولت در تنظیم تمامی طرح ها و برنامه ها گفت: همفکری و تبادل نظر با اساتید حوزه و دانشگاه و صاحبنظران عرصه های فرهنگ و استفاده از ظرفیت های این نهاد ضروری است.
شایان ذکر است، همایش مشاورین استانداران و مدیران کل دفاتر امور بانوان استانداری های سراسر کشور امروز یکشنبه یکم اسفند در سالن همایش پیامبراعظم(ص) برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما