به گزارش خبرگزایر شبستان از اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، صبح امروز( 1 اسفند) در اولین جلسه از دوره درس اخلاق که برای اعضای ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی استان خوزستان برگزار شد، گفت: در ایران سازمان ها و تشکلات مردمی خدمتگزاران زیادی وجود دارد که بعضی در جهت امور مادی، دنیایی و عمرانی خدمت می کنند که آنها هم بسیار مهجورند اما بعضی از اینها قدم فراتر گذاشته و برای دین، ایمان و آخرت کار می کنند.
وی با اشاره به اینکه تفاوت ما با نظام های دیگر این است که ملت ما نظام را از آن خود می داند و هر وقت لازم باشد، در راه خدا خدمت و از نظام دفاع می کند، افزود: از این مقوله سازمان ها، می توان بسیج را نام برد که یک نهاد و سازمانی مردمی است و هیچ حق الزحمه ای از دولت دریافت نمی کند و مصداق "یجاهدون فی سبیل الله باموالهم و انفسهم" می باشد.
آیت الله موسوی جزایری تصریح کرد: از دیگر نهادهای مردمی می توان به ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی نام برد که با بسیج شباهت هایی دارد و مجموعه ای دینی و مردمی برای خدمت به جامعه است که زیر نظر قوه قضاییه فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه آغاز تشکیل این ستاد از خوزستان بوده است، اضافه کرد: همه مردم، از همکاری با این ستاد خوشحالند، اما از آنجا که این فعالیت ها بدون نظم ممکن نیست، این جریان زیر نظر قوه قضاییه تشکیل شد و هسته های حفاظت اجتماعی در کنار بسیج خدمت رسانی می کنند.
امام جمعه اهواز، اظهار داشت: بعد از شکل گیری این ستاد انسان های خیرخواهی که نمی توانند ظلم و بی نظمی و لاقیدی را تحمل کنند، از آن استقبال کردند و با تأیید رئیس وقت قوه قضاییه، امروز یکی از نهادهای رسمی و قانونی کشور در همه استان هاست.
وی ادامه داد: حفاظت اجتماعی یعنی مردم، اگر در جایی که فسادی را دیدند که دولت مطلع نیست، اطلاع رسانی کنند، اگرچه نیروی انتظامی هست و وظیفه خود را به انجام می رساند اما کشور ایران وسیع است و جمعیت بالاست و گاهی مسائل به دلایل مختلف، از چشم مأموران نیروی انتظامی پنهان می ماند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، خاطر نشان کرد: در گذشته افرادی بودند که با تهدید از مردم باج می گرفتند، ولی در نظامی که مردم به وجود آورنده و خواستار بقای آن هستند، نباید این مسائل مشاهده شود.
وی یاد آور شد: انقلاب اسلامی به وسیله مردم و با رهبری امام راحل(ره) به پیروزی رسید و امروز به برکت وجود مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران در این انقلاب و نظام سهیم و شریک هستند از این رو باید تکلیف شرعی خود را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر بر هر مسلمانی واجب است و هیچ استثنایی وجود ندارد، اذعان داشت: اعضای این ستاد از سوی قوه قضاییه مسئولند و وظیفه دارند کسانی را که می توانند هدایت کنند تا کارشان به دادگاه کشانده نشود و افرادی را که قابل هدایت نیستند و موجب فساد و انحرافات در جامعه می شوند، به دستگاه قضایی معرفی کنند.
پایان پیام/
نظر شما