به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر منصوری لاریجانی، استاد دانشگاه در جشنواره فرهنگی بصیرتی بانوی فضیلت حامی رسالت حضرت خدیجه (س) گفت: در مصورات حکمی ما حقایق محمدیه آیینه تجلی حق تعالی خود رسول خدا (ص) فرمودند: کسی که مرا می بیند خدا را می بیند یعنی من آیینه خدا هستم.
دکتر منصوری لاریجانی ادامه داد: زمانی پیامبر ما می تواند آیینه تمام نمای حق باشد که خودش کون جامعه باشد یعنی جامع صور سبعه وجودی باشد یعنی مراتب هفت گانه وجود در او به فعلیت رسیده باشد.
وی با اشاره به مراتب هفت گانه اظهار داشت: نفس خیال، عقل، قلب، سر، خفا، اختفا مراتب هفت گانه وجود است اگر جامعه این مراتب نباشد نمی توان آیینه حق تعالی شد.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: هر کسی که مراتب هفت گانه را طی کند قیامت او برپا می شود و اگر طی نکند حتی در قیامت برای او قیامتی وجود ندارد و عالم برزخ برای او دشوار می شود. پیامبر چون وجودش چون جامع این هفت اقلیم است قیامتش برپا شده است.
دکتر منصوری لاریجانی خاطرنشان کرد: پیامبر عزیز ما که فیض اقدس ظهور حضرت حق است، خودشان برای ظهور نیاز به آیینه دارند. اگر جامع اقالیم سبعه وجودی است نیاز به صور سبعه دارد و این صور سبعه کسی نیست جز وجود حضرت خدیجه.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) از هیچ زنی به جز حضرت خدیجه صاحب فرزند نشد، عنوان کرد: هیچ زنی نمی توانست جامع صور سبعه باشد جز حضرت خدیجه حضرت خدیجه مقام عصمت عظمی دارد. حضرت خدیجه کسی بود که پیش از ظهور پیامبر در انتظار پیامبر و ظهور ایشان بود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: ازدواج حضرت خدیجه و پیامبر با موازین معمول ازدواج سازگاری نداشت زیرا هم سن حضرت خدیجه بزرگتر بود و هم از نظر اقتصادی برتر بود اما ازدواج افق وجودی ان دو بزرگوار شد.
دکتر منصوری لاریجانی خاطرنشان کرد: روانشناسان و همچنین کسانی که در حوزه روانشناسی عرفانی کار کرده اند به این نتیجه رسیده اند که در بین زن و مرد هفت اقلیم وجود دارد اولین گفتمان بین زن و مرد گفتمان زناشویی است و سپس بین آنها گفتمان های اخلاقی، عاطفی، روان با روان، فرهنگی، خانوادگی و اجتماعی، سر با سر، ملکوت انسانها وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که جشنواره فرهنگی و بصیرتی بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه بتواند تبدیل به هم اندیشی های علمی و فلسفی شود و پرسشهای جوانان به خصوص دختران را رفع کند.
پایان پیام/
نظر شما