بسیاری از آسیب های اجتماعی به دلیل ضعف ایمان و عدم کنترل خشم است

رئیس پلیس آگاهی اصفهان گفت: بسیاری از آسیب های اجتماعی به دلیل ضعف ایمان و عدم کنترل خشم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، سرهنگ حسین حسین زاده، رئیس پلیس آگاهی اصفهان امروز " 3 بهمن‌ماه" در گردهمایی رابطین فرهنگی و اجتماعی واحدهای اقتصادی و در همایش آسیب‌های اجتماعی در محیط کار، بیان داشت: از بین بردن برخی از باورهای غلط اجتماعی، به عنوان یک فعالیت فرهنگی، نیاز به صبر و تلاش همه جانبه دارد و اگر ما به دستورات قرآنی عمل کنیم، جرائمی که موجب ایجاد آسیب‏های اجتماعی در خانواده می‏شود قطعا به وقوع نخواهد پیوست.

 

رئیس پلیس آگاهی اصفهان گفت: در صورتی که کنترل خشم به عنوان یک پدیده مقدس، در خانواده‌های ایرانی نهادینه شود بسیاری از مشکلات فعلی جامعه برطرف می‌شود.

رئیس پلیس آگاهی اصفهان با اشاره به آیات و روایات مذهبی اظهار داشت: در مورد گذشت کردن سفارشات بی‌شماری شده است که باید این اصول را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.


سرهنگ حسین زاده با اشاره به اینکه خشونت عاطفی در کنار خشونت فیزیکی، باید مورد توجه جدی قرار گیرد، ادامه داد: برای فرهنگ سازی کنترل خشم و عصبانیت نیاز به فعالیت‌های بیشتری داریم.


*سهم 90 درصدی کشف مواد مخدر دنیا از آن ایران است


مجید طاهر زاده، کارشناس پلیس مواد مخدر استان اصفهان نیز در این جلسه بیان داشت: امروز به شعار پیشگیری از مواد مخدر توجه زیادی می‌شود و در این راستا اگر به معتادان جامعه خدمات درمانی مطلوب ارائه شود به راحتی این قشر، به سمت جامعه سالم سوق پیدا می‌کنند.


وی اشاره‌ای به انواع مواد مخدر رایج مانند شیشه، کراک و تریاک کرد و گفت: سیگار و قلیان در گسترش اعتیاد نقش به سزایی دارند.


کارشناس پلیس مواد مخدر استان اصفهان افزود: در بین مخدرها، نیکوتین قدرتمند‌ترین ماده اعتیاد آور است.


طاهر زاده ادامه داد: هر وعده قلیان اثری معادل 100 نخ سیگار دارد.


وی در مورد ماده مخدر شیشه تاکید کرد: 42 درصد از افرادی که برای نخستین بار از این ماده مصرف می‌کنند برای بار دوم نیز گرایش پیدا کرده و 84 درصد از این افراد معتاد می‌شوند.


کارشناس پلیس مواد مخدر استان اصفهان، سوء ظن، دوری از خانواده، تغییر گروه دوستان، زیاد حرف زدن و همچنین دمدمی مزاج بودن را از اثرات مصرف ماده مخدر شیشه عنوان کرد.


پایان پیام/

کد خبر 219836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha