مفاهیم قرآنی را با شیوه‌های نوین برای نسل جوان بازگو کنیم

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: خانواده‌ها باید مفاهیم ارزشمند قرآنی را با شیوه‌های نوین از کودکی به فرزندانشان منتقل کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام صفر قربانپور، مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، امروز (1 اسفند) در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره قرآنی دانش‌آموزان و کودکان پیش دبستانی گفت: برای اینکه انگیزه‌های قرآنی در کودکان ماندگار شود حتی از دوران جنینی باید گوش آنها با نوای قرآن آشنا شود تا در روح، پوست و خونشان نفوذ کند. 

 

 وی با تأکید بر گسترش فضای قرآنی در تمام آموزه‌های کودکان، افزود: هزینه‌هایی که اولیای کودکان صرف می‌کنند بیشتر در راستای ایجاد انگیزه برای آموزش مفاهیم قرآنی باشد تا با وارد شدن به اجتماع، تضاد برای کودک بین خانه و مدرسه و اجتماع ایجاد نشود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، با اشاره به دو موهبت عظیم قرآن و عترت بازمانده از پیامبر اسلام (ص) برای جوامع بشری، تصریح کرد: تمسک به این دو مهم به طور قطع، رهایی بشریت از ضلالت و گمراهی است.

 

وی، عمل درست به قرآن را نیاز جامعه کنونی دانست و گفت: پایان دنیا را حاکمیت نظام مهدویت تکمیل می‌کند و آفتی که اجتماع را تهدید می‌کند فاصله گرفتن از منابع قرآنی است که گمراهی سیاسی، اجتماعی و اخلاقی را در پی دارد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: اگر در فضای آزاد دینی، حقیقت افکار قرآن رشد کند قطعاً از دنیا در همه زمینه‌های علمی، سیاسی، اجتماعی، اخلاقی، فرهنگی، نظامی و پزشکی سبقت می‌گیریم.

 

حجت السلام قربانپور ادامه داد: با توجه به سابقه جمعیتی و مبانی دینی جوامع به اصطلاح پیشرفته، در می‌یابیم که اصالت و ریشه تمدن اسلام و مبانی اعتقادی آن که توسط برخی مورد غفلت قرار گرفته و نخواسته و نگذاشته‌اند مسلمانان بیدار شوند.

 

وی با اشاره به اینکه علم پیامبر (ص) از مکتب و مدرسه آغاز نشده بلکه ایشان منتخب درگاه ایزدی از طینت پاک بود که به پیامبری مبعوث شد، گفت: رسالت، وظیفه و تکلیف بر ماست با توجه به شرایط کنونی زمان موجود، فضا و مراکز قرآنی را برای آموزش قرآن و عمل به دستورات آن مهیا کنیم تا به شکرانه پروردگار در نظام جمهوری اسلامی این مهم محقق شده است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اکنون 70 مرکز قرآنی در سیستان و بلوچستان وجود دارد و به غیر از این در منازل و مساجد و محافل عمومی نیز فعال قرآنی بسیاری در این زمینه ادای وظیفه می‌کنند.

 

حجت الاسلام قربانپور با تأکید بر راه‌اندازی نهضت قرآنی در سراسر کشور، توصیه کرد: باید همت و تلاش مضاعف کرد تا بی‌سوادی قرآنی هر چه زودتر در تمام ایران ریشه‌کن شود.

 

وی نقش خانواده را بسیار مهم دانست و افزود: از ابتدا باید درست و صحیح خواندن قرآن را به کودکانمان یاد داده و توجه داشته باشیم تا مراحل آموزشی را به طور پلکانی ادامه دهیم و مربیان مطابق شأن قرآن در آموزش‌های صحیح دقت کنند.

 

مهدی علی‌محمدی، مسئول دارالقرآن‌الکریم تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، نیز در این مراسم اظهار داشت: این جشنواره با هدف ایجاد فضای قرآنی و رقابت سالم بین قرآن آموزان در سنین پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی و نیز آشنایی جوانان و نوجوانان با تعالیم ارزشمند قرآنی برگزار شده است.

 

مهدی علی‌محمدی، تعداد شرکت‌کنندگان را 800 نفر در رشته‌های مختلف حفظ، قرائت، روخوانی، مقاله، سرود و نقاشی با مضامین قرآنی اعلام کرد و بیان داشت: از میان آنها 106 نفر به عنوان برگزیده انتخاب و در اختتامیه از آنان تقدیر می‌شود.

 

وی برگزیدگان را در رشته حفظ کل، سه نفر از مقطع دبیرستان، حفظ جزء 30 تعداد پنج نفر در مقطع راهنمایی، در رشته حفظ 15 سوره، 30 نفر از نونهالان پیش دبستانی، در رشته مفاهیم جزء 30 بازآموزی کتبی در مقطع دبیرستان، 14 نفر از دختران و سه نفر از پسران و در مفاهیم نیمه دوم جزء 30 قرآن کریم در مقطع راهنمایی، 16 نفر پسر و 9 نفر دختر و در رشته حفظ قرآن کریم در مقطع ابتدایی 19 نفر دختر و پسر، در مقاله نویسی، چهار نفر برگزیده و در گروه سرود و تواشیح یک گروه که جمعاً 106 نفر برگزیده شده‌اند، نام برد.

 

مسئول دارالقرآن‌الکریم تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، با تأکید بر اینکه دارالقرآن تبلیغات اسلامی مصمم است با همکاری مؤسسات قرآنی، تمام فرزندان این مرز و بوم با قرآن آشنا شوند و بی‌سوادی قرآنی در سیستان و بلوچستان ریشه‌کن شود، بیان کرد: آموزش‌های حفظ، قرائت، تجوید، روخوانی، مفاهیم و معانی قرآنی، آموزش‌های تخصصی صوت، لحن، تحریر و تربیت کادر متخصص قرآنی از مهم‌ترین برنامه‌های دارالقرآن‌الکریم استان است.

 

علی‌محمدی، بر بهره‌گیری بیشتر از موهبت‌های قرآن کریم در زندگی آحاد و اقشار مردم جامعه تأکید کرد و گفت: قرآن و عترت دو موهبت به ارث مانده از پیامبر گرامی اسلام به عنوان چراغ هدایت و راهنمای بشری بوده و انس با آن تنها راه نجات بشر است.

 

پایان پیام/

کد خبر 22053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha