تقویت تفکر محوری در دانش آموزان مهمترین هدف نظام آموزشی جدید است

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه آموزش مستقیم به دانش آموزان در جهت کسب مهارت و آمادگی آنان برای ایفای نقش در زندگی ضروری است، گفت: تقویت تفکر محوری در دانش آموزان مهمترین هدف نظام آموزشی جدید است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، خسرو ساکی، مدیر کل آموزش و پرورش کردستان، امروز (12 بهمن) در نشست مشترک معاونین آموزش ابتدایی و متوسطه ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق تابعه استان با تاکید بر برنامه محوری مدیران و لزوم تدوین برنامه عمل در مدارس، بر انتقال سیاست ها و اولویت های کاری آموزش و پرورش بر زیر مجموعه تاکید کرد.

 

وی با بیان اینکه رهبر آموزشی اثر بخشی کسی است که بتواند سیاست ها و برنامه های اولویت دار را به همکاران و عوامل اداری و آموزشی منتقل کند، اظهار داشت: رهبر آموزشی کسی است که ضمن توجیه و راهنمایی، قدرت تبیین سیاست ها و برنامه های آموزش و پرورش را داشته باشد.

 

ساکی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، هدف سند تحول را فراهم آوردن زمینه های رساندن دانش آموزان به حیات طیبه بر اساس ساحت های ششگانه تربیتی دانست و بر داشتن ساختار علمی و ذهنی منظم مدیران تاکید کرد و گفت: حرکت مدیران باید بر مبنای طرح و تفکر منطقی باشد و این موضوع باید به گفتمان غالب مدیران مدارس تبدیل شود.

 

مدیر کل آموزش و پرورش تقویت عنصر علم، ایمان، عمل، تفکر و اخلاق را حرکت مدرسه بر اساس اهداف سند تحول و اجرای ساحت های تربیتی عنوان کرد که موجب تسهیل در رابطه انسان با خود، خدا، طبیعت و خلقت و مخلوق خواهد شد.

 

ساکی، استقرار ساختار جدید آموزشی و تشکیل پایه ششم ابتدایی را یکی از زیر نظام های آموزشی دانست و با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت یک مقوله وسیعی است بر ایجاد تحول در فضاهای آموزشی، هوشمند سازی مدارس و تجهیز کلاس هاس درس به امکانات هوشمند، مدیریت مجتمع های آموزشی و پرورشی تاکید و تصریح کرد: پیگیری اهداف سند تحول بر عهده همه مسئولین و دست اندرکاران آموزش و پرورش است.

 

وی نظام جدید آموزشی 3-3-6 را یکی از ابعاد تحول بنیادین بر شمرد و با بیان اینکه تحول در آموزش و پرورش وسیع تر از استقرار ساختار جدید است  راه اندازی دانشگاه فرهنگیان به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص، تحول در محتوا و فضا با ایجاد مجتمع های آموزشی حیات طیبه و تجهیز مدارس به امکانات الکترونیک و هوشمند سازی را از زیر نظام های تحول بنیادین ذکر کرد.

 

وی وظیفه مدیران آموزش و پرورش و مدارس را به دو بخش عمومی و اختصاصی تقسیم کرد و با بیان اینکه برنامه ریزی، سازماندهی، نظارت و هدایت و ارزشیابی جزء وظایف عمومی مدیران است، مدیریت برنامه آموزش و تدریس ، مدیریت امور دانش آموزی، کارکنان، امور مالی و اداری، تسهیلات و تجهیزات و رابطه مدرسه با اجتماع را از وظایف اختصاصی مدیران بر شمرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 222927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha