به گزارش شبستان در حالی که روز گذشته معاون وزیر خارجه انگلیس نسبت به بازداشت های شماری از عناصر فعال در فعالیت های ضدامنیتی ابراز نگرانی می کرد، شهابی از روزنامه نگاران فراری همکار شبکه های رسانه ای ضدانقلاب نیز موضع مشابهی اتخاذ کردند.
الستر برت معاون وزیر خارجه انگلیس در واکنش به بازداشت چند تن از همکاران نشریات زنجیره ای مرتبط گفت: از دریافت گزارش هایی درباره بازداشت شمار زیادی از روزنامه نگاران در ایران به صرف اتهام داشتن ارتباط با روزنامه نگاران خارجی به شدت نگران شدم. این بازداشت های هدفمند بخشی از تلاش مقامات ایران برای محدود کردن آزادی بیان و خاموش کردن صداهای مستقل در این کشور است.
کیهان نوشت: این مقام انگلیسی افزود: «من مکررا نگرانی های خود را از رفتار رژیم ایران با روزنامه نگاران و رسانه های مستقل ابراز کرده ام. بریتانیا همچنین درباره روند قضایی، بازداشت ها، و استفاده رژیم ایران از اتهامات بی اساس علیه شهروندان خود نگرانی های متمادی داشته و دارد. از حکومت ایران می خواهم تمام روزنامه نگارانی را که به ناحق بازداشت کرده آزاد کند و به اقدامات خود در جهت ایجاد رعب و وحشت و آزار صداهای مستقل در ایران خاتمه دهد.»
برخی از همکاران روزنامه های زنجیره ای که حدفاصل سال های 78 تا 88 با سرویس های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس در عرصه ایجاد آشوب و فتنه انگیزی فعالیت می کردند، طی چند سال اخیر به استخدام شبکه دولتی انگلیس (وابسته به سرویس جاسوسی MI6 و وزارت خارجه انگلیس) درآمده اند. اسم رمز کودتا در مرداد 32 را رادیو دولتی انگلیس اعلام کرده بود.
همزمان با دستپاچگی و آفتابی شدن معاون وزیر خارجه انگلیس، طیفی از عناصر شبه روزنامه نگار فراری نیز نسبت به بازداشت همکاران زنجیره ای خود ابراز نگرانی کردند. این گروه که شماری از روزنامه نگاران سلطنت طلب، وابسته به حزب مشارکت و برخی گرایش های مارکسیستی را شامل می شوند، هم اکنون در خارج کشور با رادیو فردا، صدای آمریکا، بی بی سی، گویانیوز، جرس، رادیو زمانه و برخی سایت ها و رسانه های مشابه همکاری می کنند. این عده نیز در نوشته ای مدعی شده اند قوه قضاییه و دادستانی بی طرف نیستند و دارای انگیزه های سیاسی بوده اند.
واکنش محافل خاص به بازداشت برخی عناصر نفوذی در مطبوعات نشان می دهد وزارت اطلاعات در شناسایی و شکار شبکه جاسوسان به هدف زده است.
کد خبر 222951
نظر شما