«تابستان طولانی من» پر انتقادترین فیلم روز دوم جشنواره

دومین روز از اکران فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در قم با اکران سه فیلم دنبال شد و در این روز تابستان طولانی من با وجود استقبال خوب مورد انتقاد جدی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، فیلم تابستان طولانی من اثر علی خزائی فر در دومین روز از برگزاری سی و یکمین جشنواره فیلم فجر بر روی پرده سینما وتوس قم رفت.

 

فیلم داستان پسرک بازیگوش 10 ساله‌ای است که در روستایی دورافتاده در جنوب خراسان زندگی می‌کند. همه مردان روستا به همراه پدر حسن به جبهه می‌روند و تنها کودکان، زنان و پیرمردان در روستا می‌مانند. حسن گمان می‌کند که در غیاب پدرش و بدون امر و نهی‌های او بهترین تابستان عمرش را خواهد گذراند اما اوضاع به دلخواه او پیش نمی‌رود.

 

در نبود پدر اتفاقات تلخی برای حسن می‌افتد و او را با روی دیگر زندگی یعنی مرگ هم آشنا می‌کند؛ نخست «اسماعیل» پیرمرد تنهای روستا، در تنهایی خودخواسته‌ای جان می‌سپارد و حسن نخستین کسی است که پس از چند روز بی‌خبری، پیکر بی‌جان او را در خانه‌اش می‌یابد.

 

مدتی بعد پاسداری به دیدن پدربزرگ می‌آید و خبری به او می‌دهد. پدربزرگ به حسن می‌گوید که پدرش اسیر شده است. خود پدربزرگ هم چندی بعد می‌میرد و عروس و نوه‌هایش را تنها می‌گذارد...

 

بدین ترتیب تابستانی که قرار بود بهترین تابستان حسن باشد، تلخ‌ترین و البته طولانی‌ترین تابستان او می‌شود و گویی تا بازگشت پدر (هشت سال دیگر) به درازا می انجامد. پدر حسن پس از هشت سال مفقود الاثر بودن، یک روز بی‌خبر به خانه برمی‌گردد...

 

بنابر گزارش ستاد خبری جشنواره فیلم فجر استان قم، این فیلم با بهره گیری از فضای جذاب روستا تصاویر قابل قبول و زیبایی را به نمایش کشیده است ولی به اذعان اغلب منتقدین نبود ساختار مشخص سینمایی و عدم وجود ارتباط و زنجیره بین موضوعات و عناصر متعدد و بدون هدف، این فیلم را تبدیل به فیلمی پر نقد کرده است.

 

تابستان طولانی من از تولیدات مرکز صدا و سیمای استان خراسان رضوی، نخستین فیلم بلند علی خزاعی‌فر است که به تهیه‌کنندگی سیاوش حقیقی تولید شده و در بخش فیلم‌های مسابقه اول (فیلم اولی‌ها) به رقابت می‌پردازد.

 

پایان پیام/

کد خبر 224511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha