به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، مرتضی بوجار، مشاور ارشد اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور، امروز (16 بهمن) در مراسم جشن خودکفایی یک هزار و 500 خانواده گلستانی، گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) دقیقا 22 روز بعد از انقلاب اسلامی توسط معمار کبیر انقلاب جهت نیازمندان تاسیس کرد.
وی افزود: در کمیته امداد یکی از سیاست ها، جهت گیری ها و برنامه های بحث توانمندسازی خانواده های تحت پوشش و اشتغالزایی برای آنان است.
بوجار تصریح کرد: اگر حرکت کمیته امداد را با توجه به افقی که در آینده پیش بینی کرده ایم در نظربگیریم،هم کار فرهنگی و هم کار اجتماعی انجام داده ایم، در واقع تلاش داریم تا کار اشتغالزایی و فرهنگ را در بین خانواده های تحت پوشش نهادینه کنیم.
وی افزود: مقام ولایت رهبری به نوعی در ابتدای هر سال به عنوان سرلوحه منشورکاری، برای مسئولان نظام بحث طرح کردن توانمندسازی را مطرح کردند.
مشاور ارشد اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: در واقع سال 88 را با عنوان کار مضاعف، همت مضاعف، سال89 باعنوان الگوی اصلاح مصرف، سال 90 با عنوان جهاد اقتصادی و سال91 را با عنوان استفاده از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری کردند.
بوجار اظهارداشت: کمیته امداد در سال 90 تعداد80 هزار مددجو را با وام هایی که به آنها پرداخت کرد و بر اساس معیارهای 670هزارتومان و تا حداکثر 2 میلیون تومان درآمد از پوشش خود خارج کرد و در سال جاری در نظر داریم یکصد هزار مددجو را با ایجاد اشتغالی که برای آنها کرده ایم از پوشش خارج کنیم.
وی ادامه داد: در سال 90 تعداد 2 هزار و 700 خانواده های تحت پوشش کمیته امداد که به خودکفایی رسیده اند را از پوشش کمیته امداد خارج کرده که این تعدا در سال جاری نیز یک هزار و 500 خانواده بوده که اکنون شاهد جشن خود کفا شدن آنها هستیم.
مشاور ارشد اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور خاطرنشان کرد: اشتغال هایی که برای این عزیزان ایجاد می شود هم می تواند به اقتصاد کشور کمک کند، به عنوان مثال 6 درصد شیر و5 درصد گوشت کشور را همین مددجویان تامین می کنند.
وی با اشاره به آثار اجتماعی این طرح ها، گفت: این طرح ها آثار اجتماعی زیادی را برای این عزیزان دارد. در واقع روحیه خود باوری را در آنها احیا می کند.کسی که فکرمی کرد هیچ ثمره ای ندارد باور کرده که می تواند در جای خود بایستد و نشاط و شادابی را را در روحیه آنها می توان شاهد باشیم.
بوجار افزود: از دیگر آثار اجتماعی می توان به رفاه اجتماعی ایجاد شده و کاهش یافتن آسیب ها اشاره کرد و معضلات اجتماعی را از بین می برد.
وی ادامه داد: این تسهیلاتی که به خانواده های تحت پوشش پرداخت می شود موجب شده تااز مهاجرت آنها به شهرها جلوگیری شود و اگر بداند در محل خود درآمد دارد در محل خود می ماند که این کار باعث پیشگیری از خیلی از آسیب هاست.
بوجار خاطرنشان کرد: استانداری یک هزار طرح با ظرفیت بالا را برای کمیته امداد گلستان در نظر گرفته که با توجه به توانایی بالای کمیته امداد این استان این طرح ها با این ظرفیت را 7 برابر کردیم.
وی افزود: تا کنون بیش از چهار هزار مورد اجرا شده و در نظر داریم تاپایان فروردین ماه سال آینده هفت هزار مورد راعملی کنیم که این را حاصل همکاری بانک ها می دانیم که بیش از 13 میلیارد تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده اند که نسبت به سال قبل 100درصد افزایش داشته است.
پایان پیام/
نظر شما