قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان به خبرنگار شبستان گفت: در سال گذشته بیش از پنج هزار خانوار در این استان زیرپوشش آموزشهای مختلف قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه آموزش دو هزار خانوار در فاز سوم اجرای این طرح هدفگذاری شده است، گفت: برنامهریزی به منظور توانمندسازی خانوارها، شناسایی و سطحبندی خانوادهها، تکمیل شناسنامه فرهنگی، انتخاب مشاوران خانواده از مراحل اجرای طرح نظام جامع آموزشی خانواده است.
به گفته مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، برنامههای آموزشی در این طرح بر اساس نیازهای فرهنگی خانواده تدوین و اجرا میشود.
موسینژاد خاطرنشان کرد: صیانت از خانواده، تشویق خانوادههای محروم به خوداشتغالی و فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی، آموزش مهارتهای زندگی و ارتقای بهداشت جسمانی و روانی از اهداف برگزاری طرح نظام جامع آموزش خانواده است.
وی در ادامه به پیشرفتهای علمی کشور و کسب رتبه نخست ایران در زمینه رشد علمی در منطقه اشاره کرد و گفت: امروزه به برکت انقلاب اسلامی ایران و وجود جوانانی توانمند، رشد و پیشرفت کشور در عرصههای مختلف محقق شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان از دانشجویان زیرپوشش این نهاد به عنوان جوانانی موفق و دارای فکر و ایدههای بزرگ نام برد و افزود: شاید مددجویان زیرپوشش این نهاد از نظر مالی کمبودهایی داشته باشند، اما دارای استعدادهای بیشماری هستند که آینده ایران اسلامی را تضمین میکنند.
به گفته موسینژاد، کمیته امداد امام خمینی در دهه چهارم فعالیت خود به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری و توانمندسازی نیازمندان و محرومان جامعه متناسب با برنامههای نظام و چشماندازه 20 ساله، برنامه دارد.
پایان پیام/
نظر شما