علی رکابی زاده، کارشناس آزمایشگاه اداره کل استاندارد خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: از ابتدای سال جاری تا به حال462 مورد بازرسی و نمونه برداری از مراکز عرضه فلزات گرانبها(طلا) توسط کارشناسان این اداره کل از سطح بازار در خوزستان انجام شده است.
وی تصریح کرد: از بین 462 نمونه گرفته شده 169 نمونه با استاندارد ملی مربوطه به شماره 2132 "مصنوعات تزئینی– عیارهای رسمی آلیاژ فلزات گرانبها" مطابقت داشته و 293 نمونه نیز مغایر با استاندارد ملی مربوطه شناخته شده و دارای عیار کمتر از 750 بوده اند.
وی با بیان اینکه تخلفاتی که در حوزه تولید طلا با عیار نامناسب صورت گرفته، استانداردسازی آن را جهت صیانت از حقوق مصرف کننده و حفظ اعتبار تولید کنندگان داخلی اجتناب ناپذیر می سازد، افزود: سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان تنها مرجع تعیین عیار فلزات گرانبها از جمله طلا و نقره و آزمایشگاه عیارسنجی این اداره کل تنها آزمایشگاه عیارسنجی تأیید صلاحیت شده توسط سازمان ملی استاندارد ایران در استان است.
رکابی زاده، اضافه کرد: با افزایش قابلیت ردیابی مصنوعات طلا از طریق الزام تولیدکنندگان و فروشندگان به عرضه مصنوعات طلای دارای کد شناسایی و ادامه بازرسی های کارشناسی می توان به افزایش روزافزون اعتماد مردم به تولید مصنوعات داخلی با کیفیت ، جامه عمل پوشاند.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا کارشناسان اداره کل استاندارد خوزستان از طریق نمونه برداری و بازرسی از سطح بازار به کنترل بازار و عیارسنجی فلزات گرانبها می پردازند تا از تقلبات در خرید و فروش این کالای ارزشمند جلوگیری شده و حقوق مصرف کننده رعایت شود.
پایان پیام/
نظر شما