امر به معروف و نهی از منکر، وظیفه قرآنی و همگانی است

استاندار قم، با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب هجمه گسترده‌ای را علیه اعتقادات دینی و ایمانی نسل جوان و نوجوان کشورمان آغاز کرده‌اند، گفت: امر به معروف و نهی از منکر، وظیفه قرآنی و همگانی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی‌پور، امروز (5 اسفند) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سخنانی اظهار داشت: دشمنان اسلام و انقلاب هجمه گسترده‌ای را علیه اعتقادات دینی و ایمانی نسل جوان و نوجوان کشورمان آغاز کرده‌اند و همه مسئولان فرهنگی باید نسبت به این موضوع توجه و دقت نظر داشته باشند.


وی سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر را بهترین راهکار برای درمان همه ناهنجاری‌های اجتماعی دانست و گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی و واجب عینی است که می‌تواند جامعه را از گزند بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی و فرهنگی رهایی بخشیده و فضای معنوی و ارزشی را در لایه‌های مختلف اجتماعی حاکم سازد.


استاندار قم، با بیان اینکه امروزه متأسفانه این ابزار کارآمد و موثر را در جامعه فراموش کرده و کنار گذاشته‌ایم خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم معضل بدحجابی در جامعه ریشه‌کن شده و افرادی که برخی مسائل و ظواهر دینی را رعایت نمی‌کنند مورد انتقاد عمومی باشند، باید سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه احیا کرده و به آن توجه داشته باشیم.


وی همچنین تصریح کرد: اگر زمینه‌ها و بسترهای لازم برای تذکر و ارشاد فراهم آمد و همه مردم و مسئولان نسبت به این وظیفه قرآنی و همگانی دغدغه داشته باشند، بسیاری از معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی نظیر بدحجابی از جامعه برچیده می‌شود.


حجت‌الاسلام و المسلمین موسی‌پور، گفت: طرح‌ها و برنامه‌هایی که در جهت احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ارائه می‌شوند مورد حمایت کامل نهادهای ذی‌ربط قرار خواهند گرفت تا هرچه بیشتر فضای معنوی در سطح عمومی جامعه، ادارات دولتی، اصناف مختلف و مراکز آموزشی گسترده شود.


وی در ادامه افزود: باید ادله نقلی و عقلی در خصوص ضرورت عفاف و حجاب در جامعه، از میان منابع گسترده اسلامی به خوبی احصاء شده و پس از تدوین مناسب در اختیار عموم جامعه به ویژه دانش‌آموزان قرار بگیرد.


استاندار قم، در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد از برخی برنامه‌های صدا و سیما که مظاهر بدحجابی و یا تجمل‌گرایی را ترویج می‌کنند، خاطرنشان کرد: برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در جهت رشد و تعالی آموزه‌های دینی و اخلاقی در جامعه باید در یک راستا به مرحله اجرا درآمده و هم‌افزایی داشته باشند.


وی در پایان اظهار داشت: در این میان سازمان صدا و سیما به عنوان رسانه تأثیرگذار و فرهنگ‌ساز در جامعه باید اهتمام ویژه‌ای داشته باشد و مسئولان امر گسترش اخلاق و معنویت در جامعه را سرلوحه برنامه‌ها و فعالیت‌های خویش قرار دهند.

 

پایان پیام/

کد خبر 22803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha