امین کمالوندی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد به نقش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه هنر دینی اشاره و به خبرنگار شبستان گفت: یکی از ابزارهای ارزشی که شامل دینی و اجتماعی می شود، استفاده از انواع گوناگون هنر است.
وی با استناد به فرمایش رهبری که فرمودند هر پدیده ای با هنر آمیخته نشود، ماندگار نیست، عنوان کرد: این کار نشان از تاثیر شگرف هنر بر فرهنگ دینی دارد.
کمالوندی بیان کرد: همان طور که در جبهه مقابل اسلام دشمن از ابزارهای مختلف شامل سینما، موسیقی، تئاتر، هنرهای تجسمی برای ضربه زدن به دین و مفاهیم دینی استفاده می کند، در مقابل هنرمندان متعهد و متخصص ایرانی با تمام ابزار و هنر خود برای انتقال مفاهیم ارزشی در زمینه های اجتماعی، فرهنگی و دینی تلاش می کنند.
این مسئول فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد گفت: فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی حوزه فرهنگ و هنر باید نسبت به تربیت هنرمندان متعهد و متخصص اقدام کند.
کمالوندی افزود: هدایت هنرمندان به تولید آثار ارزشی از دیگر وظایف ارشاد اسلامی است.
وی با بیان اینکه دنیای غرب بر این باورند که هنر نباید موضوعی و ابزاری در دست دولتمردان باشد، عنوان کرد: این در حالی است که عملا این موضوع صحت ندارد و این هنر در کشورهای غربی به عنوان ابزاری جهت ترویج افکار دولتمردان به کار گرفته می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد با اذعان به این موضوع که فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه ترویج هنر دینی و ارزشی فعالیت های گسترده ای انجام داده، تصریح کرد: هرچند که کار هنری هیچ وقت مختوم نیست؛ ولی می توان در این زمینه کارهای بیشتری انجام داد.
وی کار در حوزه فرهنگی و هنری را نیازمند برنامه ریزی درست و مناسب دانست و خاطرنشان کرد: برنامه ریزی در کارهای هنری و ارزشی در صدر اولویت ها قرار دارد.
کمالوندی، برگزاری جشنواره فیلم های 120 ثانیه ای بصیرت، جشنواره نماز و نیایش، تولید کتاب در زمینه مباحث دینی، تولید موسیقی های انقلابی، برگزاری جشنواره رضوی و دیگر برنامه ها را از فعالیت های فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه ترویج هنر دینی و ارزشی در جامعه دانست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد گفت: جهت گیری ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نگرش به ارزش های دینی، هنجارهای اجتماعی و فکری جامعه است؛ ضمن اینکه هنر هم یکی از وظایفش هدایت بخش اعظمی از جامعه به سمت ارزش هاست.
وی با اشاره به موفقیت های وزارت فرهنگ و ارشاد در دولت های نهم و دهم در زمینه ترویج هنر دینی، بیان داشت: جهت گیری این دو دولت به نسبت دولت های قبل در زمینه کارهای ارزشی بیشتر بوده به نحوی که به عنوان مثال در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ما شاهد تشکیل معاونت قرآن و عترت در وزارت فرهنگ و ارشاد بودیم.
کمالوندی، تشکیل معاونت قرآن و عترت در وزارت فرهنگ و ارشاد را یک گام استوار و ماندگار در ترویج فرهنگ قرآنی کشور دانست.
پایان پیام/
نظر شما