تبدیل بیمارستان فاطمی به موزه سلامت دراردبیل

قائم مقام وزیر بهداشت در استان اردبیل از تبدیل بیمارستان فاطمی اردبیل به موزه سلامت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، فرهاد پور‌فرضی قائم مقام وزیربهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل شامگاه گذشته(25بهمن) در جلسه بررسی مشکلات طرح پزشک خانواده دراردبیل اظهار داشت: بعد از نقل مکان بیمارستان فاطمی اردبیل به ساختمان جدیدخودساختمان فعلی آن به موزه سلامت تبدیل می‌شود.
 

وی افزود: در حال حاضر احداث ساختمان جدید بیمارستان فاطمی با توجه به فرسوده بودن ساختمان فعلی برنامه‌ریزی شده و هم‌اکنون در مرحله پی‌ریزی است.
 

پورفرضی تصریح کرد: با توجه به محدودیت فضاهای بیمارستانی پس از انتقال این بیمارستان همچنان از ساختمان فعلی استفاده درمانی صورت می‌گیرد.
 

وی با تکذیب شایعه واگذاری ساختمان بیمارستان فاطمی به میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: این ساختمان با قدمت 100 ساله متعلق به دانشگاه علوم پزشکی است.
 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: میراث فرهنگی درخواست کرده که این ساختمان به دلیل قدمت تاریخی به این مجموعه واگذار شود که به دلیل محدودیت فضاهای درمانی انجام این کار امکان‌پذیر نیست.
 

وی با اعلام اینکه هزینه اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع به همت بیمه‌ها در طول یک سال 10 میلیارد تومان است،شرح داد: سطح اول خدمات اعم از ویزیت و دارو رایگان خواهد بود که بخش عظیمی از هزینه‌ها و بار مالی این طرح شامل این بخش است.
 

قائم مقام وزیربهداشت دراستان اردبیل در ادامه همچنین ابرازداشت:پیش از این در شهرهای زیر 20 هزار نفر با فراخوانی که انجام شده بود، 833 هزار نفر در این مناطق زیر‌پوشش طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع قرار گرفته‌اند.
 

فرهاد پورفرضی فعال بودن 16 هزار پزشک عمومی، ماما و کادر سلامت را در اجرای این طرح متذکرشد و اضافه کرد: در شهرهای بالای 20 هزار نفر نیز که شامل پنج شهر اردبیل، مشگین‌شهر، گرمی، پارس‌آباد و خلخال است بعد از سرشماری و جمع‌آوری اطلاعات و انتخاب پزشک خانواده از سوی خانواده‌ها این کار در مرحله نهایی است.
 

وی ادامه داد: در مرکز استان نیز با تمدید مهلت دوهفته‌ای ثبت‌نام‌ها مراحل پایانی را سپری می‌کند و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان امسال زیر‌ساخت لازم برای اجرای طرح پزشک خانواده فراهم آید.
 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه با هدف تامین زیر‌ساخت 750 دستگاه کامپیوتر خریداری شده و مرکز هدایت بیماران هم با شماره تلفن 1590 راه‌‌اندازی شده است، تأکید کرد: در مراکز روستایی موظف شدیم 270 قلم دارو را تامین کنیم که در این زمینه سال گذشته2.6میلیارد تومان هزینه کردیم.
 

قائم مقام وزیربهداشت ورئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پایان سخنان خود یادآورشد: تا پایان امسال تمام خانوارهای اردبیلی ثبت ‌نام شده در طرح پزشک خانواده صاحب شناسنامه و پرونده الکترونیکی می‌شوند.
 

پایان پیام/

کد خبر 228351

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha