به گزارش خبرگزاری شبستان،'یاسر موحدفرد' اظهار داشت: ادبیات و شعر ایران تاثیر چشمگیری بر ادبیات و شعر جهان داشته است و چهرههای سرآمد ادبی ما در تمام دنیا شناخته شده هستند.
موحد فر افزود: به همین دلیل هر نوع اقدامی که در جهت معرفی شعر ایران به دنیا صورت بگیرد، در خور ستایش و حمایت است و جشنواره شعر نیز از این قاعده کلی مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه این جشنواره میتواند ارزشمندترین و برترین شاعران گیتی را در کنار هم جمع کند، خاطرنشان کرد: در همین راستا پیشنهاد من این است که تاثیر شعر و ادب فارسی و شاعران و مفاخر بزرگ ادبی ایران در بخشهای جداگانهای با حضور مهمانان خارجی مورد بررسی قرار گیرد.
موحدفرد در خصوص وجه مردم نهاد بنیاد فردوسی نیز اظهار داشت: بنیاد فردوسی این آمادگی را دارد که دستکم یک بخش ویژه برای تاثیر ادبیات کلاسیک ایران بر ادبیات جهان را با نام فردوسی و اثر ارزشمند او بر پا کنیم.
وی با بیان اینکه جای خالی جایزهای جهانی با نام نامداران شعر پارسی همواره در جهان خالی است، تاکید کرد: در این بخش نیز جشنواره شعر فجر میتواند پیشگام باشد و اقدامات ارزندهای انجام دهد.
دبیر کل بنیاد جهانی فردوسی افزود: اختصاص بخشهای ویژه برای بزرگانی چون مولانا، حافظ و سعدی در هر دوره و توجه به ترجمه دیوانهای این بزرگان در کشورهای دیگر دنیا میتواند موجب اقبال مترجمان بیشتری به شعر و ادب فارسی شود.
به گزارش ستاد اطلاع رسانی پنجمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، وی خاطرنشان کرد: همچنین می توان در بخش جداگانهای از هنرمندانی که از آموزههای ادب پارسی بهره گرفته و اثری خلق کردهاند، تجلیل کرد و از این طریق بر میزان نفوذ و اثرگذاری جشنواره افزود.
پنجمین جشنواره شعر فجر هفتم تا دهم اسفندماه در تهران برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما