سالیانه باید دو هزار مقاله در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شود

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دومین جشنواره تحصیلات تکمیلی این دانشگاه گفت: سالیانه باید دو هزار مقاله در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شود.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، فرشید عابدی، معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد عصر امروز (5اسفند) در دومین جشنواره تحصیلات تکمیلی در دانشگاه فردوسی با تاکید برتغییر نگرش دانشجویان به عرصه پژوهش گفت: برای حضور پرنگ دانشجویان در این گونه جشنواره ها امیدواریم سومین جشنواره به صورت آموزشی، پژوهشی برگزار شود.

 

وی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه براساس نقشه جامع علمی سلامت به سمت توسعه تحصیلات تکمیلی خواهد بود، ادامه داد: برای تحقق این مهم باید دانشگاه هرچه سریعتر به سمت رشته های فن آورانه و برنامه ای پیشرفته سوق داده شود تا بتوان آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی را نسبت به کل دانشجویان به 30 درصد افزایش داد.

 

وی با بیان اینکه نوع نگاه دانشگاه به موضوع تولید علم مهم است، عنوان کرد: براساس نقشه علمی سلامت سالیانه دو هزار مقاله باید در این دانشگاه تولید شود که این مهم باید با سیاستگذاری در جهت توسعه تحصیلات تکمیلی و همکاری دو معاونت آموزشی و پژوهشی به نتیجه برسد.

 

عابدی همچنین از به نتیجه رسیدن لاگ بوک دانشجویان پی. اچ. دی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد که در حال حاضر بصورت پایلوت در دو گروه انجام می گیرد.


دکتر سنکیان، دبیر علمی دومین جشنواره تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز درادامه گفت: این جشنواره با هدف تمرین دانشجویان کارشناسی ارشد، پی اچ دی و دوره های تخصصی و فوق تخصصی در جهت حضور موثر در جوامع علمی و تحقیقاتی، آشنایی این افراد با تحقیقات دانشجویان دیگرو ایجاد انگیزه برای جمع آوری و تحلیل تحقیقات در بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

 

وی با اشاره به رشد جشنواره دوم نسبت به سال گذشته عنوان کرد: در جشنواره دوم 100 نفربا 181 اثر حضور داشتند که اگر مقالات مروری را نیزبه آنها اضافه کنیم آمار آثار به 233 اثر می رسد.

 

سنکیان با بیان اینکه آثار به دو صورت پوستر و سخنرانی ارائه می شوند اظهار داشت: به 7 نفر ازبرگزیدگان بخش سخنرانی کامپیوتر و به 12 نفر از برگزیدگان بخش پوستر سکه نیم بهار آزادی اهداء می شود.


پایان پیام/


 

کد خبر 22886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha