رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های بالای شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور در پیشبرد اهداف قرآنی گفت: تعاملات با شورای توسعه قرآنی نوید بخش فعالیت های سازنده ی پیش رو جامعه قرآنی است.
دکتر لاله افتخاری، رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند برگزاری جلسات فراکسیون مجلس با نهادها و سازمان های فعال در حوزه های قرآن و عترت کشور به خبرنگار شبستان گفت: پیگیر مسایل حمایتی بودجه برای موسسات قرآنی هستیم. در این جلسات که با حضور وزیر ارشاد درمجلس شورای اسلامی و محل وزارت ارشاد تشکیل شد مسایل مختلف و چالش های پیش رو درخصوص نهادها و موسسات قرآنی کشور به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحقق اهداف در نظر گرفته شده در جلسه مشترک با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: جلسه اخیر با هدف بررسی وضعیت و مطالبات نماز، عترت و قرآن با حضور نمایندگان مجلس و معاونان وزیر ارشاد برگزار شد.
وی با اشاره به اهم اهداف کمیسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در تسهیل روند اجرایی فعالیت های قرآنی در کشور خاطرنشان کرد: قطعا هیچ فعالیتی بدون کمک های مالی محقق نمی شود که یکی از منویات کمیسیون قرآن و عترت مجلس بر تخصیص ردیف بودجه مالی مشخص برای موسسات، نهادها و فعالیت های قرآنی کشور است.
افتخاری تصریح کرد: همچنین شناسایی و تربیت نیروی انسانی کارآمد به عنوان بازوان اجرایی در تصمیمات قرآنی در سطح کشور و حمایت همه جانبه از پژوهش ها و مقالات قرآنی از اهم اقدامات کمیسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی است.
وی با اشاره به فعالیت های حمایتی و قابل تقدیر برخی از سازمان های قرآنی کشور خاطرنشان کرد: ظرفیت های بالایی در برخی از سازمان ها و نهادهای قرآنی کشور ازجمله شورای توسعه فرهنگ قرآنی به چشم می خورد که شایسته تقدیر و تشکر است.
افتخاری با اشاره به لزوم بهره مندی از توانمدی های بانوان در تحقق اهداف فعالیت های قرآنی کشور عنوان کرد: در برهه ای که هجمه اهانت ها از سوی دشمنان روانه قرآن و دین اسلام می شود ارزش حضور بانوان در عرصه های قرآنی بیش از پیش احساس می شود و جا دارد از مسئولینی که ظرفیت عظیم بانوان را در حوزه قرآن و فعالیت های آن به تصویر می کشد کمال تشکر را داشته باشم.
وی افزود: وجود 20 هزار پایان نامه دانشجویی از سوی بانوان کمتر کسی را به این فکر وادار می کرد که بانوان بتوانند در این عرصه با قدرت تمام به ارایه مطالب خود بپردازند همچنین وجود آثار و مقالات بسیار هنری در درجه و رتبه های مختلف و همچنین حضور بانوان در سطح کارشناسی و دکترا که 70 درصد جامعه قرآنی کشور را تشکیل می دهند حاکی از ظرفیت های بالای بانوان قرآن پژوه در کشور است.
پایان پیام/
نظر شما