خداداد عابدی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار شبستان در بجنورد با اشاره به معرفی 676 پرونده توسط کارگروه توسعه بخش کشاورزی به بانک های استان از ابتدای سال جاری تاکنون، گفت: از این تعداد 470 پرونده توسط بانک ها جذب شده است.
وی افزود: این تعداد شامل 70 پرونده با اعتبار مورد نیاز 7 میلیارد و 600 میلیون ریال در بخش زراعت است که 49 پرونده با اعتبار 5 میلیارد و 161 میلیون ریال جذب شده است.
وی تصریح کرد: در بخش باغداری نیز تعداد 275 پرونده با اعتبار 47 میلیارد و 825 میلیون ریال به بانک ها معرفی شده اند که تعداد 159 پرونده با اعتبار 12 میلیارد و 887 میلیون ریال جذب شده است.
عابدی با اشاره به جذب 2 پرونده با اعتبار 2 میلیارد و 539 میلیون ریال و عدم جذب آنها توسط بانک ها، خاطرنشان کرد: در بخش مکانیزاسیون نیز از 329 پرونده معرفی شده توسط کارگروه با اعتبار 71 میلیارد و 97 میلیون ریال، تعداد 262 پرونده با اعتبار 54 میلیارد و 760 میلیون ریال جذب شده است.
وی، علت عدم جذب برخی پرونده ها در بانک ها را در دست بررسی بودن آنها و یا عودت دادن مجدد به کارگروه به علت عدم تامین وثیقه و ضامن و یا عدم پیگیری دانست و ابراز امیدواری کرد: این پرونده ها نیز تا پایان اسفند ماه سال جاری جذب شود.
وی از کلیه متقاضیانی که طرح یا پروژه ای در زمینه های مختلف کشاورزی دارند درخواست کرد به کارگروه مراجعه و حداکثر استفاده از این موقعیت و اعتبارات را داشته باشند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، با اشاره به وجود مشکلاتی در زمینه جذب سرمایه گذار توسط بهره برداران بخش کشاورزی در تامین وثیقه، اظهار داشت: در حال حاضر اکثریت بهره برداران کشاورزی سند مالکیت ندارند و سندها بیشتر به صورت مشاع و قولنامه ای است و نمی توانند به عنوان وثیقه استفاده کنند.
وی از خرده مالکی به عنوان دیگر مشکلات این بخش یاد کرد و متذکر شد: این امر باعث شده تا طرح های بزرگ و اساسی و روش های مدرن مدیریتی در این بخش قابلیت اجرا نداشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما