به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، احمد افضلی، مسئول بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر استان اصفهان عصر روز گذشته در حضور اصحاب رسانه و در بیمارستان صحرایی جمیعت هلال بیان داشت: در حادثهها، همواره نسبت 80 به 20 در نظر گرفته میشود، بدین معنا که 80 درصد تمام حوادث مانند یکدیگر هستند.
وی با بیان اینکه در بیمارستانهای صحرایی و با تغییر نوع حوادث پارامترهای مختلفی نیز باید اضافه شود.
مسئول بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر استان اصفهان تاکید کرد: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم آموزشهای ابتدایی به مردم در ساعات اولیه رخداد بلایای گوناگون است.
افضلی با اشاره به بیمارستان صحرایی که از بخشهای مردان، زنان، اتاق عمل، ریکاوری، اتاق تریاژ (اولویتبندی) و دیگر بخشها تشکیل شده است، اضافه کرد: تمام تلاش خود را به کار میگیریم تا در زمان رخداد حادثه با ارائه خدمات، تراکم جمعیت بیمارستانها کاهش پیدا کند.
وی بیان داشت: در حال حاضر، این بیمارستان صحرایی به 82 نفر نیروی مجرب، در بخشهای گوناگون، نیاز دارد که هماکنون حدود 60 نفر و در سه شیفت کاری حضور دارند.
مسئول بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر استان اصفهان در مورد بیمارستان صحرایی تاکید کرد: به طور حتم در این نوع بیمارستانها، کاهش آمار تلفات انسانی مهم ترین هدف تاسیس است و انجام عملهای جراحی بسیار مهم در بیمارستانهای عادی سطح شهر صورت میگیرد.
افضلی گفت: برای احداث بدنه بیمارستان صحرایی و برپا کردن تجهیزات به 16 ساعت زمان نیاز داریم.
شایان ذکر است در این بازدید رسانهای خبرنگاران با اتاقهای ویژه جراحی بیمارستانهای صحرایی آشنا شده و از قسمتهای مختلف این نوع بیمارستانها دیدن کردند.
نخستین بیمارستان صحرایی استان اصفهان در سال 1380 و در فولاد شهر برپا شد.
پایان پیام/
نظر شما