جایگاه تعلیم و تربیت باید فراتر از وضعیت موجود باشد

امام جمعه موقت اهواز، با اشاره به وضعیت علمی کشور، گفت:اگرچه کارهای خوبی در نظام انجام شده ولی هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم و با توجه به آیات و روایات، جایگاه تعلیم و تربیت باید فراتر از وضع موجود باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، در مراسم افتتاحیه دانشگاه فرهنگیان، پردیس حضرت رسول اکرم(ص) برادران، با اشاره به آیات نورانی قرآن کریم و احادیث دینی در خصوص توجه به علم و دانش گفت: سیره رسول اکرم(ص) و ائمه اطهار برپایی مراکز علمی و تلاش آن بزرگواران برای نهضت علمی بوده و به تبع آن نیز در نظام مقدس جمهوری اسلامی به علم و پیشرفت های علمی بسیار توجه شده و این پیشرفت ها یکی از افتخارات ماست.

 

وی با بیان اینکه ایجاد دانشگاه فرهنگیان پرکننده‌ خلأ علمی در جامعه است، تصریح کرد: تمام علوم انسان را به خداوند کریم منتهی می کند لذا باید علاوه بر جنبه علمی، تربیت افراد از جنبه‌های روحی و اجتماعی نیز مدنظر قرار گیرد و بدانیم که تزکیه و تقوا همیشه مقدّم بر علم و تحصیل بوده است.

 

حجت الاسلام حسن زاده، افزود: اگرچه کارهای خوبی در نظام جمهوری اسلامی انجام شده اما وضعیت علم چه در آموزش و پرورش، وزارت علوم و دانشگاه‌ها هنوز جایگاه خود را پیدا نکرده و با نقطه مطلوب و ایده‌آل فاصله داریم و با توجه به آیات و روایات، جایگاه تعلیم و تربیت باید فراتر از وضعیت موجود باشد.

 

وی با بیان اینکه آنچه در زمینه علم در نظام جمهوری اسلامی اتفاق افتاده، یک پیشرفت عادی نیست بلکه یک جهش است که علت آن جز جایگاه علم در دین اسلام نیست، اضافه کرد: معلم آنچه را می‌آموزد، به دانش آموزان یاد می‌دهد و آنها را از جهت معنوی تربیت می‌کند، بنابراین باید در درجه نخست تذهیب و تحصیل را از خود آغاز کند.

 

همچنین رحمن فلاحی، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، تأسیس و راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان را یکی از برنامه‌های اساسی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست و عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان امسال در خوزستان با راه‌اندازی دو پردیس خواهران و برادران در مرکز استان آغاز به‌کار کرد که این پردیس‌ها با پذیرش 760 دانشجو در بخش برادران و 270 دانشجو در بخش خواهران از این ترم فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

 

وی دانشگاه فرهنگیان را پشتوانه‌ای مطمئن برای آموزش و پرورش و بهترین منبع برای تربیت نیروهای توانمند و متعهد دانست و اذعان داشت: این دانشگاه که مرحله تکامل یافته مراکز تعلیم و تربیت است بهترین و مطمئن ترین پشتوانه برای آموزش و پرورش است تا با تربیت نیروهای جدید بر مبنای فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی بتواند برنامه های مورد نیاز آموزشی و پرورشی را برای سال های آتی تأمین کند.

 

وی با بیان اینکه از این پس مسیر ورود به آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان خواهد بود، تأکید کرد: این حرکت در استان آغاز شده و در سال‌ های آینده هم استمرار دارد و در رشته‌های موردنظر علاوه بر مقطع کارشناسی، مقاطع ارشد و دکتری هم پیش‌بینی شده و پذیرش دانشجویان این دانشگاه به‌ طور مستقیم از طریق کنکور سراسری ‌است.

 

یدالله اقدامی، رئیس پردیس حضرت رسول اکرم (ص) ‌برادران، نیز به بیان تفاوت‌های دانشگاه فرهنگیان با دیگر دانشگاه‌های استان پرداخت و ادامه داد: این دانشگاه برای شغل مقدس معلمی افتتاح می‌شود در حالی‌ که هیچکدام از دانشگاه‌ها به‌ صورت خاص به این موضوع نپرداختند و دیگر اینکه دانشجویان این دانشگاه با انگیزه، انتخاب و آگاهی کامل به این مجموعه وارد شدند که مسلما اثربخشی و یادگیری آنها ویژه و خاص خواهد بود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 229906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha