باید روش های نوینی برای گسترش فرهنگ قرآنی، به کار برد

معاون رئیس جمهور در نظارت بر اجرای قانون اساسی، باتاکید بر استفاده از روشهای جدید تبلیغی در گسترش فرهنگ قرآنی،گفت: با گسترش فناوری های ارتباطی فعالان عرصه قرآنی باید حضور پررنگ و مفیدی در این راستا داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام محمد رضا میرتاج الدینی، مشاور رییس جمهور در امور روحانیت، عصرروز چهارشنبه (2 اسفند) در مراسم اختتامیه و معرفی نفرات برتر دومین جشنواره وبلاگ ‌نویسی قرآنی در تبریز، دستیابی ایران اسلامی به عنوان برترین قدرت نرم در برابر هجمه های دشمنان را در سایه تکیه بر قدرت اندیشه و اهتمام جوانان این مرز و بوم در عرصه های مختلف علمی و هنری برشمرد.


میرتاج الدینی برگزاری جشنواره وبلاگ ‌نویسی قرآنی را فرصت مناسب و در خور تقدیری برای تجلیل از فعالان قرآنی در کشور عنوان کرد و گفت: باید به فعالیت های قرآنی بها داده شود چرا که بسط و ترویج فرهنگ و آموزه های قرآنی در جامعه، موجب مصونیت افراد حقیقی و حقوقی از هجمه ها و توطئه های ضد دینی و ضد فرهنگی دشمن خواهد بود.


وی با تاکید بر بهره‌مندی از ابزار و شیوه‌های جدید تبلیغی در ترویج فرهنگ قرآنی، حضور موثر فعالان عرصه قرآنی به خصوص درفضای مجازی را همزمان با گسترش فناوری های نوین ارتباطی در جهان در عصر ارتباطات و اطلاعات خواستار شد.


میرتاج الدینی بهره گیری از فناوری روز در جهت ترویج فرهنگ قرآنی را با توجه به ارزش تربیت قرآنی، حرکتی در خورد توجه برشمرد و گفت: برگزاری جشنواره سراسری وبلاگ‌نویسی قرآنی آیات، فعالیت های قرآنی در فضای مجازی بهترین شیوه برای مقابله با جنگ نرم دشمنان محسوب می شود و فرصت مغتنمی جهت بررسی ظرفیت های موجود در فضای مجازی در راستای تبلیغ آموزه های قرآنی است.


معاون رئیس جمهوری در نظارت بر اجرای قانون اساسی، ادامه داد: با توجه به حرکت جهان حول محور اطلاعات در این برهه‌ زمانی، تفکر مبنای تصمیم‌ گیری ها و سنجش قدرت جوامع محسوب می شود و وبلاگ‌نویسی روشی برای تبلیغ و ترویج اعتقادات اصیل دینی، توسعه اندیشه های قرآنی و تولید محتوا است و وبلاگ ها با توجه به شاخصه‌های موجود در خود، می توانند فرصت مناسبی را برای ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی فراهم کنند.


وی افزود: مراجعه به قرآن و توجه به مضامین آن می توان معمار وجود خود بود و شخصیتی کامل و جامع داشت چراکه هر فعالیتی که در حوزه قرآن انجام می گیرد ارزشمند است و زمانی را که انسان صرف قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی می کند جزو عمر مفید انسان محسوب می‌شود.


میرتاج الدینی، با ابراز خرسندی از حضور نسل جوانان در فضای سایبری و مجازی، اهمیت استفاده از فضای سایبری برای توسعه اندیشه های قرآنی و تولید محتوا را بسار قابل توجه عنوان کرد و گفت: فعالیت در حوزه قرآن ارزشمند است، چرا که بر اساس آموزه های اسلامی مدت زمانی از عمر انسان که صرف فعالیت های قرآنی می شود، از عمر مفید به حساب می آید.


گفتنی است، دومین جشنواره سراسری وبلاگ‌نویسی قرآنی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با همکاری معاونت قرآن و عترت، کانون فرهنگ و ادب آذربایجان، دبیرخانه دائمی جشنواره‌های قرآنی آیات، در هفت بخش وبلاگ متنی شامل مقاله و پژوهش، داستان و شعر، احادیث، گزارش و خبر، خاطره‌نویسی،‌آموزش، ‌تاویل، تفسیر و تدبر و دو بخش ویژه موضوعی شامل انسان از منظر قرآن کریم، وبلاگ مراکز و موسسات قرآنی، با موضوع‌های مختلف قرآنی برگزار و نفرات برتر آن در تبریز معرفی و تجلیل شدند.


پایان پیام/
 

کد خبر 230706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha