به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، شب گذشته (6 اسفند) در آیین تحویل رام یک واگن های مسافری کارخانه واگن سازی شهرستان زرند با اشاره به اینکه در ابتدای دولت نهم و دهم تنها حدود 16 مجموعه کارگاه و کارخانه مرتبط با صنعت ریلی در کشور وجود داشته است، گفت: در حال حاضر 170 کارگاه و کارخانه فعال مرتبط با صنعت ریلی در کشور وجود دارد که نشان از عزم جدی دولت در حمایت از بومی سازی این صنعت است.
عبدالعلی صاحب محمدی با بیان اینکه این کارگاه و کارخانه ها بیش از 2 هزار و 500 قطعه لوکوموتیو را تولید می کنند، خاطر نشان کرد: این در حالی است که قبل از دولت نهم و دهم تنها 500 قطعه از صنعت ریلی کشور تولید می شد.
صاحب محمدی از وجود 7 کارخانه واگن سازی در کشور خبر داد و افزود: دانش فنی به طور کامل به کشور انتقال داده شده است و ما امسال شاهد بهره برداری از کارخانه لوکوموتیوسازی در کشور بودیم.
وی با توجه به نیاز کشور های همسایه به صنعت ریلی تاکید کرد: باید با برنامه ریزی دقیق از حداکثر ظرفیت اسمی کارخانجات در راستای پاسخ به نیاز داخلی و همچنین صادرات محصولات ریلی استفاده کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ارتباط با کارخانه واگن سازی شهرستان زرند با اشاره به اینکه این کارخانه حاصل همکاری فرابخشی مسئولین استان و شهرستان است، گفت: در ماه های اخیر با تغییر در سهام و تحرک در کارکنان کارخانه روحیه مضاعفی در این کارخانه موج می زند که باعث افتخار کشور است.
وی با اعلام اینکه هشت واگن مسافری تولیدی گروه صنعتی پلور سبز در ایام عید نوروز 92 در شبکه ریلی کشور قرار می گیرند، بیان داشت: راه آهن جمهوری اسلامی ایران سفارش ساخت 103 واگن با ارزش حدود 80 میلیون یورو برای این کارخانه دارد.
مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، بر افزایش سرعت کار مبتنی بر کیفیت و تجهیز امکانات بیشتر واگن ها جهت رفاه عمومی مردم تاکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما