به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، امیر شجاعان مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز نوسازی تحول اداری و فن آوری وزارت کشور دیروز در جلسه شورای استاندار معیار استان، گفت: اجرای طرح تعالی در استانداری های کشور اجرا می شود و در حال حاضر این طرح در پنج استان به صورت آزمایشی اجرا شده است.
مشاور وزیر کشور تاکید کرد: یکی از مشکلات الگوی معتبر مدیریت متعالی در جهان منطبق نبودن آن با شرایط بومی ایران بوده است که با بررسی ها و اقدامات کارشناسی الگوهای استانی بومی سازی شده است.
وی اظهار داشت: این الگو به عنوان الگوی برجسته جهانی انتخاب شده و اجرای این طرح پس از بومی سازی برای اجرا به استانداری های پنج استان ابلاغ شده است.
مشاور وزیر کشور گفت: در حال حاضر استان زنجان به عنوان استان پایلوت اقدامات اولیه برای اجرای این طرح را به اتمام رسانده و پس از شناسایی نقاط ضعف و قوت و راهکارهای بهبود وضعیت موجود این الگو از سال آینده اجرا خواهد شد.
شجاعان تاکید کرد: یکی از مشکلات الگوی معتبر مدیریت متعالی در جهان منطبق نبودن آن با شرایط بومی ایران بود و بر همین اساس اقدامات و بررسی های لازم برای بومی سازی این الگو متناسب با ویژگی های هر استان آغاز شد.
وی افزود: در هر مدل و هر نگرشی مدیر نقش تعیین کننده دارد و در تعهد استان بسیار موثر است.
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری و فناوری اطلاعات وزارت کشور، افزود:در استان زنجان پشتوانه علمی وجود دارد و از این ها باید به خوبی بهره برداری کرد تا روز به رشد و تعالی کشور و استان را داشته باشیم.
شجاعان تاکید کرد: بایدبرای خلاء وجود یک مدل تعالی در استانداری ها دنبال الگو باشیم و در این صورت است که یک استانداری معیار خواهیم داشت.
وی در ادامه،افزود:مدل های تعالی در دنیا مطرح است و تجربیات خوبی در این مورد وجود داردباید از این تجربیات استفاده کرد و با توجه به الگوهایی که در دنیا مطرح است در کشور از این الگوها استفاده کنیم.
مشاور وزیر کشور یادآور شد: با توجه به اینکه الگوها را در دنیا شناختیم با توحه به ساختار استانداری ها بومی سازی کنیم و شرایط را مشخص کنیم و در این صورت اگر مدل ها بررسی شد یک مدل را به عنوان مدل الگو استفاده کنیم.
شجاعان گفت:استفاده از مدل تعالی توانمندسازی و قابلیت ها را به دنبال داشته و منجر به رشد پایدار می شود.
وی تصریح کرد: مدل تعالی با توجه به ویژگی هایی که دارد به تمامی ابعاد توجه می کند و در این راستا سازمان هایی که پیشرو در این معیار بودند از این مدل استفاده کرند.
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری و فناوری اطلاعات وزارت کشور افزود:در این مدل کارهای خوبی انجام شده و گام ابتدایی انجام شده و در این راستا باید پروژه های بهبود یافته را تعریف کرده و مدیریت جدید را به انجام برسانیم.
شجاعان افزود: نقاط ضعف و قوت را شناسایی کرده وتعریف و اولویت بندی کرده و منابع محدود را متمرکز کنیم و باید در نقاطی که بیشترین تاثیر را درتعالی و پیشرفت سازمان دارند تمرکز داشته باشیم.
رییس مرکز نوسازی و تحول و فناوری اطلاعات وزارت کشور، گفت: اجرای این برنامه تضمین کننده موفقیت سازمانی در بلند مدت در کشور است.
شجاعان ادامه داد: لازمه حفظ جایگاه یک سازمان اجرای این برنامه است که با اجرای آن به توسعه و تعالی رسید.
وی در پایان گفت: بهبود شرایط مدیریت منجر به تعالی و رشد استان و سازمان های اجرایی استانی خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما