به گزارش خبرگزاری شبستان از نیشابور، حجتالاسلام حسین سبحانینیا، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شب گذشته (7اسفند) در همایش حیات طیبه اظهار داشت: پرداخت سهم دولت از بیمه طلایی مورد تاکید فرهنگیان است.
وی با بیان اینکه پیگیری استخدام یک نفر از فرزندان با شرایط معلمان بازنشسته یک ضرورت است، تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش بسیاری از مشکلات این وزارتخانه را بنیادی حل کردند.
وی افزود: اجرای سند تحول آموزش و پرورش با توجه به دغدغههای مقام معظم رهبری، حل مشکلات نیرو های قراردادی، حقالتدریسی، نیروهای نهضت سوادآموزی، دفتریاران و تغییر وضعیت آنان به معاونان اجرایی، کمبود خدمتگزاران، اجرای طرح بیمه طلایی فرهنگیان، راهاندازی دانشگاه فرهنگیان، آغاز طرح هوشمندسازی مدارس و راهاندازی ده هزار مدرسه قرآنی را مهمترین فعالیتهای انجام شدهدر راستایی تغییر در نظام اموزشی کشوراست.
عضو کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی با انتقاد بر این مسئله که هیچ تفاوتی بین معلمانی که در مناطق محروم فعالیت میکنند با سایر معلمان نیست خواستار توجه بیشتر به معلمان شاغل در مناطق محروم کشور شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در سند تحول بنیادین به جایگاه و منزلت معلمان توجه شده است ولی عملیاتی نشده است که باید رتبهبندی حقوقی فرهنگیان معادل دانشگاهیان دیده شود.
بنا بر گزارش شبستان در ادامه علی مروی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس خواستار ارتقای جایگاه معلمان و همترازی حقوقی آنها با اساتید دانشگاهیان شد.
وی با بیان اینکه باید به پیشکسوتان و بازنشستگان فرهنگی توجه شود و اعتبار کارت منزلت به اعتبار واقعی برسد، اظهار داشت: تسهیل در بازنشستگی بانوان فرهنگی بالاتر از 50 سال خواسته دیگر فرهنگیان است.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: ساخت مجتمع بزرگ جامع آموزشی و تربیتی برای دانشآموزان درمقاطع مختلف آموزشی نیاز شهرستان نیشابور است.
نماینده نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی خواستار استخدام گزینششدگان سال 88 دانشگاه فرهنگیان شد.
مروی با اشاره به اینکه فرهنگیان سازندگان پایههای تعلیم و تربیت هستند، گفت: برای فعالیت بیشتر در حوزه فعالیتهای تربیتی دانشآموزان نیازمند اختصاص بودجه بیشتری است.
پایان پیام/
نظر شما