به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، مهندس علی اصغر مونسان، مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسجد صاحب الزمان ( عج ) پیرو نهضت مسجد سازی شهرداری تهران در زمینی به مساحت 800 متر مربع با زیربنایی در حدود سه هزار و 500 متر مربع در پنج طبقه دارای ورودی های مستقل برای خواهران و برادران، شبستان مردانه با ظرفیت 650 نفر و زنانه 250 نفر، کفش کن، سرویس های بهداشتی، آبدارخانه، کفشداری، مدیریت مسجد و دفتر بسیج در حال ساخت است و تجلیگاه هنر و معماری اسلامی است.
وی با تاکید بر کیفیت ساخت مساجد جدید ادامه داد: یکی از توصیههای قرآنی و آموزههای دینی در اسلام اهتمام به احداث و تعمیر مساجد است. مسجد در اسلام فقط محل عبادت نیست و در این مکان به امور مسلمین نیز پرداخته میشود. در واقع مسجد خاستگاه حکومت و مدیریت دینی است.
وی افزود: فضاهای مذهبی نقش قابل توجهی در صحنه های اجتماعی دارند و از کارکردهای ارزشمندی در تحرک و شادابی معنوی جامعه برخوردارند از گذشته تا به امروز مساجد نقش محوری و بسیار مهمی در سلامت جامعه و کاهش ناهنجاری های اجتماعی ایفا کرده اند.
مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران با بیان اینکه این مسجد مجهز به خانه عالم و خانه خادم، کتابخانه و مخزن کتاب، سالن اجتماعات با ظرفیت 250نفر است، گفت: کلاس های آموزشی ،آسانسورهای مجزا برای خواهران و برادران نمازگزار، انبار ، آشپزخانه صنعتی، امکانات سرمایشی و گرمایشی فضاهای آموزشی و صحن ورودی نیز، بخش های دیگر مسجد صاحب الزمان ( عج ) را تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه این مسجد در سال 86 به دلیل سازه فرسوده و مشکلات ناشی از ابنیه غیر استاندارد با توافق مدیریت شهری نقشه جدید برای فضاها و کاربری های مورد نیاز پیش بینی شد، گفت: پس از تخریب، مراحل عملیات خاکبرداری انجام و اجرای فونداسیون آغاز شد.
مونسان تصریح کرد: تمامی هزینه ها در طراحی، نظارت و اجرا به عهده شهرداری تهران بوده و مدیریت طرح به عهده شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران است.
مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران اظهار کرد: از نقاط قوت این پروژه می توان به معماری رفیع و فاخر آن که از هنرهای اصیل ایرانی- اسلامی نشات گرفته اشاره کرد.
وی افزود: سردر این مسجد با آمیزه ای از طرح های اسلامی-ایرانی در چوب و کاشی به شکل سنتی به شکوه قابل توجهی رسیده است.
مونسان خاطرنشان کرد: در این مسجد باید از محراب آن با معماری و نازک کاری سنتی و گلدسته های شاخص و مرتفع آن که تلفیقی از اجرای سنتی با مصالح سبک مدرن ساخته شده، اشاره کرد.
بنا بر این گزارش، مسجد صاحب الزمان (عج) در بلوار فرحزادی- بالاتر از میدان کتاب، بین خیابان آسمان نهم و دهم در حال ساخت است.
پایان پیام/
نظر شما