به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، جانشین فرماندهی سپاه قدس گیلان در این مراسم با تبریک روز امور تربیتی و تربیت اسلامی، گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی با مضامین آیینی می تواند یک مسیر حرکت برای تربیت اسلامی قلمداد شود.
سردار نظرعلی علیزاده، با بیان اینکه با توجه به آثار رسیده به جشنواره می توان به ظرفیت های زیادی که برای ترویج فرهنگ اسلامی فراهم است، اشاره کنیم، افزود: هنر بهترین ابزار برای انتقال فرهنگ دینی است که می توانیم مفاهیم ارزشی را از طریق آن گویا تر انتقال دهیم.
وی بیان داشت: هنرمندان مسئولیت سنگینی در اشاعه فرهنگ دینی بر عهده دارند که می توانند در عرصه شعر و یا سایر هنرها برای رسیدن به هدف اصلی به آن توسل کنند.
علیزاده، با اشاره به اینکه در این عرصه نیازمند یک جهاد هنری و یک نهضت فرهنگی هستیم، اضافه کرد: ما برای انتقال ارزش های خود به این نهضت نیاز داریم چرا که دنیا منتظر این مفاهیم است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت نیز در این مراسم با اشاره به تحولات در حال اجرا در منطقه خاورمیانه، اظهار داشت: مردم ایران 30 سال جلوتر از مردمان این منطقه ضرورت انقلاب را در نظام خود درک کرده و تحول بنیادی ایجاد کردند.
حجتالاسلام سیدعلی میرابراهیمی، با بیان اینکه بعد از گذشت 30 سال از انقلاب اسلامی ایران، مملکت ها از خاموشی در آمدند و یکی پس از دیگری به جوش آمده و آگاه شده اند، افزود: ما با تکیه بر ارزش های اسلامی و راهنمایی امام راحل توانستیم به جایگاهی برسیم که امروز کشورهای دیگر از ما الگو می گیرند.
وی بیان داشت: یکی از موضوعات مهمی که در انقلاب اسلامی ایران اتفاق افتاد ارزش گذاردن به نقش و جایگاه زن در جامعه بود.
حجتالاسلام میرابراهیمی تصریح کرد: امام خمینی(ره) با بینش انقلابی خود زن را وارد اجتماع کرد و حضور زن در اجتماع جزو افتخاراتی است که بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران آنرا به بانوان بخشید که می توان گفت جزو ویژه گی های بارز انقلاب اسلامی ایران است.
وی با توجه به تهاجم فرهنگی که بیشتر از همه جوانان و به خصوص دختران را هدف قرار داده است، خاطر نشان کرد: زنان و دختران مسلمان ما با آسیب شناسی وضعیت کنونی باید با حضور هوشیارانه در اجتماع مانع از سوء استفاده های ابزاری دشمنان شوند.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان نیز گفت: با توجه به برنامه های بسیج، این جشنواره یکی از برنامه های سال 89 بسیج بانوان بود که با هدف ترویج و تشویق بانوان در امر حجاب از اواخر آبان 89 فراخوانش آغاز و با توجه به آثار رسیده شاهد استقبال گروه های مختلف بودیم.
طاهره کار ایجاد بیان داشت: حدود یکصد اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال که به میمنت سن حضرت فاطمه زهرا(س) 18 نفر برگزیده در این جشنواره معرفی شدند.
وی اظهار داشت: برگزاری چنین برنامه هایی برای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف و بر اساس موازین اسلامی و شناسایی یک ضرورت دینی و معرفی الگوی برتر و مناسب و نیز تبلیغ آن توسط آثار هنری به منظور اغنای روحیه تنوع طلبی و حس زیبا شناسی جوانان لازم و ضروری است.
پایان پیام/
نظر شما