حجت الاسلام علی چراغی پور، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، صبح امروز(16 اسفند) با بیان این مطلب، به خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر 141 کانون فرهنگی و هنری در مناطق روستایی استان فعالیت دارند.
وی، افزود: بر اساس رویکرد ستاد عالی کانون های مساجد کشور 60 درصد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد باید در روستاها تاسیس و عمده فعالیتهای فرهنگی و هنری باید در روستاهای استان متمرکز شود.
حجت الاسلام چراغی پور، با بیان اینکه در سال های 90 و 91 در حدود 70 کانون فرهنگی و هنری جدید در این استان تاسیس شد، افزود: در ابتدای سال جاری استان ایلام دارای 191 کانون فرهنگی و هنری بوده که با تلاش مجموعه دبیرخانه، این تعداد در حال حاضر به 220 باب افزایش یافته است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، یادآور شد: در حال حاضر 12 کانون تخصصی مهدویت، ورزش، کتابخانه، پژوهش، نظارت و بازرسی و IT، قرآن و نماز، سمعی و بصری و کانون گردشگری در استان ایلام تاسیس شده که به طور تخصصی در زمینه های مربوطه به سایر کانون های فرهنگی و هنری خدمات فرهنگی و ویژه ارائه می دهند.
وی، با بیان اینکه در حال حاضر 470 مسجد و حسینه در استان ایلام وجود دارد، تصریح کرد: با تلاش مجموعه کارکنان دبیرخانه مساجد استان ایلام، هم اکنون 100 کتابخانه عمومی مخزن دارد و یکصد کتابخانه باز در شبستان مساجد این استان تشکیل شده است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، گفت: در حال حاضر کتابخانه های کانونهای فرهنگی هنری مساجد در مناطق مختلف استان ایلام دایر و دارای 470 هزار جلد کتاب است.
حجت الاسلام چراغی پور، تصریح کرد: در حال حاضر مرکز فرهنگی دیجیتال در روستای بانقلان از توابع شهرستان ایلام تاسیس و راه اندازی شده و تا تا پایان سال 92 نیز در حدود 10 خانه فرهنگ دیجیتال در این استان تاسیس می شود.
وی، با تاکید بر اهمیت توسعه فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در این استان، خاطرنشان کرد: توسعه کانون های فرهنگی، هنری مساجد در مناطق روستایی و محروم استان در دستور کار جدی این دبیرخانه قرار دارد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد ایلام، ابراز کرد: در حال حاضر نیز 16 خانه نور در این استان در زمینه آموزش مفاهیم و روخوانی و روانخوانی قرآن کریم به نونهالان فعالیت دارند.
حجت الاسلام چراغی پور، با بیان اینکه کانون های مساجد، بهترین مکان برای فعالیت جوانان در عرصه های مختلف دینی، فرهنگی و مذهبی است، یادآور شد: در حال حاضر دشمن در یک جنگ تمام عیار فرهنگی و تعبیر روشن تر "جنگ نرم" جوانان این مرز و بوم را مورد هجمه فرهنگی قرار داده است.
وی، افزود: ایجاد کانونهای فرهنگی در مناطق عشایری استان ایلام یکی از برنامههای مهم این نهاد بوده که در چند روز گذشته نماینده ولی فقیه در امور عشایری نخستین کانون فرهنگی عشایری استان ایلام را در شهرستان ملکشاهی افتتاح کرد.
حجت الاسلام چراغیپور، گفت: عمدهترین فعالیت در کانونهای عشایری مربوط به اعزام مبلغین دینی و مذهبی در راستای آموزش خانواده، بیان احکام شرعی، آموزش قرآن به جوانان عشایری، اهدای بسته فرهنگی، کتاب و همچنین برگزاری مراسمات مذهبی است.
وی، با بیان اینکه دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان ایلام اهداف فراوانی در بحث فعالیتهای کانونهای مساجد دارد، خاطرنشان کرد: افتخار میدانیم که وسیله جذب حتی یک جوان به مسجد باشیم و این با فعالیتهای فرهنگی محقق میشود.
پایان پیام/
نظر شما