به گزارش خبرگزاری شبستان، کتاب «آهنگسازی،آواز خوانی به زبان ساده» از عناوینی چون شروع کار ، آهنگسازی ، آهنگسازی بسته ، آهنگسای آزاد ، نقطه ، آوازخوانی ، روش آواز – آوازخوانی ، کجا تمرین کنیم ، چه مقدار تمرین کنیم ، هر تمرین چه مقدار از زمان خواهد برد ژیمناستیک نفس ،تمرین نفس و...تشکیل شده است.
همچنین در این کتاب شزایط جسمی خواننده، بالا بردن تبحر شنوایی خواننده، آمادگی خواننده و تکنیکهای ضبط موسیقی برای خواندن در استودیو برای علاقه مندان موسیقی تشریح شده است.
حسن زندباف در دیباچه این کتاب اینگونه نوشته است: هر سرزمینی ، بیان هنری و فرهنگی خاص خود را دارد و اگر شیوهی بیان موسیقی را بخشی از فرهنگ یک سرزمین بدانیم ، طبیعی است که متاثر از مسائل اجتماعی و سیاسی درون جامعه است و از فضای بومی خود نشئت میگیرد. در غرب برای مهار کردن بیان احساس و موسیقی ، موسیقی را همچون سایر علوم – فیزیک و شیمی – به محاسبه گرفتند ، تا بتوانند احساس انسانی را بهتر قابل درک کرده و از آن گذشته ، شکلی درست و منطقی به آن بدهند.
وی در ادامه درباره سختیهای آواز خوانی نوشته است: در این کتاب کوشش شده که به شکلی ساده – البته در حد امکان – مسائل علمی سخت و دشوار را بیان کند ، به خصوص برای خوانندگی که در ایران بدون هیچ قاعدهای انجام میشود و سلامت جسمی شخص را به خطر میاندازد . وی تاکید میکند که از آن گذشته به آهنگسازی هم اشاره میکند که از راههای نادرست جلوگیری شود.
گفتنی است، «آهنگسازی - آوازخوانی به زبان ساده» تولید دفتر موسیقی حوزه هنری به همراه سی دی توسط انتشارات سورهمهر به چاپ دوم رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما