مصطفی اسماعیل زاده، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری ثارالله نجارکلا سیمرغ، امروز(19 اسفند) به خبرنگار شبستان گفت: برگزاری یادواره شهدا به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام از ضروریات و تاکیدات مقام معظم رهبری است و در راستای ترویج فرهنگ ایثار حائز اهمیت است و بایستی به برگزاری بیش از پیش آنها در بین آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان توجه کرد.
وی ادامه داد: امروزه دشمنان سعی دارند تا ارزشهای اسلام و انقلاب و همچنین جایگاه ولایت را در سطح جوامع اسلامی کمرنگ کنند.
اسماعیل زاده تصریح کرد: وظیفه همه ما در برابر فتنهها این است که بر بصیرت خود بیفزائیم و هوشیارانه عمل کنیم تا بر انقلاب ما خدشه و آسیبی وارد نشود که برگزاری یادواره در بصیرت افزایی جامعه اهمیت بسیار دارد.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری ثارالله نجارکلا سیمرغ اظهار کرد: برگزاری مراسم معنوی یادواره شهدا یکی از کارهائی است که اگر فراتر از توانمان انجام دهیم در حق شهدا و برای شهدا صورت گرفته است هر چند این یکی از ابتدائی ترین کارهائی است که می توانیم انجام دهیم اما برکات و فضائل خاص خودش را به همراه دارد.
وی بیان کرد: شهدا محدود به زمان و یا مکان خاصی نیستند پس نمی توان گفت با گذشت زمان روزهای دفاع مقدس و دوره عملیات والفجر ، کربلای5 بیت المقدس و ... شهید و شهادت پایان یافته است.
اسماعیل زاده بیان کرد: یاد و خاطره آنها و فرهنگ شهادت همیشه باید زنده بماند همانطور که خود شهادت زنده هستند و شهادت به مثابه خون در رگ یک جامعه دینی است اگر این فرهنگ وجودنداشته باشد و شهید و شهادت طلبی به پایان برسد آن جامعه مرده و بی ثمر است.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری ثارالله نجارکلا سیمرغ ابراز کرد: شهدا در زمان جنگ برای خاک شهادت را انتخاب نکردند و شعارگونه پیش نرفتند بلکه به فرمان امام خمینی(ره) و تحقق اهداف رهبرشان که نابودی حاکمیت ظالم بود به این مسیر راه یافتند.
وی ادامه داد: آنها برای همه مردم کشور خود جان فشانی کردند و سرمایه خود را که جانشان بود بی پروا تقدیم کردند بنابراین شهدا سهم گروه خاصی از مردم نیستند و به همه جامعه خود تعلق دارند و به گردن همه آنها حق عظیم دارند زیرا آنها به منزله راهی که انتخاب کردند دارند جهشی سیر می کنند و ثواب دنیا و آخرت را دارا هستند و خودشان هدف اول را می زنند ما باید این راه را ادامه دهیم و هدفمان زنده نگه داشتن این راه باشد و لازمه تحقق چنین مسئله ای کار عمیق دینی و فرهنگی انجام دادن و جهادی پیش رفتن، برای شهداست.
اسماعیل زاده گفت: یادمان باشد، شهدا به دنبال این نیستند که ما کارشان را راه بیاندازیم، خون شهدا حرف اول را می زند و این بهترین سرمایه کار ماست ما باید با تکیه بر این سرمایه و آثار وجودی آنها و جهاد اسلامی که به پا کردند، ادامه دهیم.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری ثارالله نجارکلا سیمرغ خاطرنشان کرد: یادواره شهدای این محله عصر 25 اسفند ماه جاری با سخنرانی حجت الاسلام محمد باقر یوسفی، امام جمعه کیاکلا همزمان با بمباران شیمیایی حلبچه و به خاک و خون کشیده شدن شمار زیادی از مردم مظلوم برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما