مددکاری فرهنگی؛ نیاز اصلی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد

معاون سلامت و حمایت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌رضوی با بیان اینکه قرآن و عترت غنی ترین منبع رفع نیاز فرهنگی در جامعه هستند، گفت: مددکاری فرهنگی نیاز اصلی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمدحسن صائب، معاون سلامت و حمایت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره)خراسان‌رضوی عصرروز گذشته(26اسفند) در گردهمایی سپاه امام رضا(ع) با کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه در کمیته امداد نیاز شدیدی به آموزش برای جهاد اقتصادی دیده می‌شود، اظهار داشت: در واقع یک احتیاج شدید به آموزش اقتصادی و تشدید ضرب‌آهنگ اقتصادی در میان مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) دیده می‌شود.

 

وی با اشاره اینکه هدف اصلی از خلق ثروت در دین اسلام رضای خدا است، افزود: جهاد اقتصادی که عنوان یکی از سال‌های اخیر بوده در واقع یکی از صحنه‌های نبرد است که افراد باید برای آن راهکارهای مناسب و آموزش‌های لازم را ببینند.

 

صائب با اشاره به اقداماتی که در زمینه نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در کشور انجام شده، اظهار داشت: سعی بر این است که مددجویان کمیته امداد امام خمینی خیلی سریع از روخوانی عبور کنند و به مرحله استدلال در قرآن برسند.

 

معاون سلامت و حمایت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌رضوی گفت: به عنوان مثال افراد در صحنه‌های اقتصادی باید به راهکارهای قرآنی توجه کنند و از آنها برای رفع مشکلات استفاده کنند در کمیته امداد نیز به اقتصاد قرآنی با توجه به قشری که با آنها سروکار دارد التفات ویژه‌ای می‌شود.

 

وی با بیان اینکه مددکاری فرهنگی نخستین موضوعی است که در ارتباط با مددکاری مددجویان کمیته امداد امام خمینی مورد توجه قرار می‌گیرد، تصریح کرد: مددکاری فرهنگی مهمترین شاخصه راهبردی کمیته امداد است.

 

معاون سلامت و حمایت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌رضوی افزود: در راستای فرهنگی تنها منبع و مرجع کمیته امداد امام خمینی قرآن و عترت است که در توانمندسازی خانواده‌ها به لحاظ فرهنگی از همین 2 اصل استفاده می‌شود.

 

صائب با بیان اینکه باید در زمینه اکرام نیز اقدامات بیشتری انجام شود، اظهار کرد: حامی‌یابی برای ایتام، خانواده‌های بی‌سرپرست و بیماران از جمله اقداماتی است که می‌تواند در زمینه اکرام بسیار کمک‌دهنده باشد.

 

معاون سلامت و حمایت خانواده کمیته امداد امام خمینی خراسان‌رضوی گفت: در حال حاضر از این هدف فاصله زیادی داریم و در بسیاری از موارد از این ابزار به عنوان حل مشکل استفاده نمی‌کنیم.

 

وی درخصوص فرهنگ وقف در جامعه اظهار داشت: نیاز زیادی در جامعه در ارتباط با فرهنگ‌سازی وقف وجود دارد تا این فرهنگ حسنه که به نوعی معامله با خدا محسوب می‌شود بیشتر در میان مردم رواج پیدا کند.

 

وی ادامه داد: باید به مقوله زکات به ویژه زکات مستحب رسیدگی شود چرا که در بیشتر آیات قرآن درکنار نماز از زکات هم یاد شده است.

 

معاون سلامت و حمایت خانواده کمیته امداد امام خمینی خراسان‌رضوی گفت: باید حامی‌یابی یکی از شاخص‌های راهبردی و حیاتی برای اکرام مددجویان در کمیته امداد قرار بگیرد.

 

بنا برگزارش شبستان در ادامه این مراسم محمدرضا حسین‌پور، مدیر کمیته امداد شهرستان مه‌ولات، با اشاره به مشکلات موجود در مباحث اجرایی، اظهار داشت: اگر ضعفی وجود دارد، اول به خود ما مدیران کمیته امداد برمی‌گردد و با برنامه‌ریزی کامل می‌توان این ضعف‌ها را برطرف کرد، به شرط اینکه تیم کاری بسیار مجهزی تشکیل شود و از نیروهای متخصص بسیجی به نحو احسن استفاده شود.

 

حسین‌پور استفاده از نخبگان بسیجی را در بحث ارتقای تحصیلی دانش‌آموزان پیشنهاد کرد و گفت: با توجه به اینکه در آستانه انتخابات هستیم لازم است به بحث آگاه‌سازی مددجویان کمیته امداد توجه شود.

 

وی تصریح کرد: پس از امضای تفاهم‌نامه‌های مشترک با بسیج سازندگی از سال 89 اقدامات خوبی برای کمک به محرومان صورت گرفته است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 238603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha