حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی، رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه اصفهان به خبرنگار شبستان گفت: با پیدایش و گسترش عرفان های نوظهور طی 50 سال اخیر بسیاری از فرقه ها با ایجاد فضای معنوی در پی جذب مرید هستند.
رسیدن به معنویت قطعا به وسیله امام عصر محقق می شود
وی با اشاره به اینکه معنویت یکی از دغدغه های انسان معاصر است، افزود: اهمیت معنویت درهزاره سوم باعث شد که این دهه را به نام هزاره معنویت نام گذاری کنند که رسیدن به چنین معنویتی قطعا به وسیله امام عصر محقق می شود، چنانچه کسی بخواهد از طریق دیگری به سوی معنویت برود یا به مقصد نمی رسد فقط به اندکی از آن دست می یابد.
وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به معنویت جز از طریق الگو گرفتن از منابع اصلی به مقصد واقعی نمی رسیم خاطرنشان کرد: مهمترین آسیبی که عرصه معنویت را در فرقه های ضاله تهدید می کند این است که آنها با اشاتفاده از تعالیم حیات بخش دینی پیش نمی روند و دچار افراط و تفریط می شوند و با عدم دریافت حقیقت از اعتدال خارج می شوند.
ارتقاءمعرفت و آگاهی موثر ترین شیوه جلوگیری از گسترش آسیب های مهدوی
حجت الاسلام ارزانی تصریح کرد: برای جلوگیری از گسترش آسیب های مهدوی و رسیدن به مقصد اصلی تنها راه شناخت دقیق مباحث مهدوی است که اسلام معرفی می کند. چرا که هرچه آگاهی، شناخت و معرفت بیشتر شود انسان کمتر به سوی فرقه های انحرافی می رود.
وی با اشاره به ابزارهای دستیابی به معرفت و شناخت گفت: برترین و مهمترین ابزار برای شناخت کلام الله مجید است، بعد از آن روایات گهر بار اهل بیت(ع) و عقل قدسی به عنوان سند جاودانی اند که می توانند ما را به کمال وصل کند.
معنای واقعی انتظار رسیدن به کمال است
وی با اشاره به اینکه منحصر کردن انتظار فرج به دعا و امر به معروف و نهی از منکر شروط کافی برای فرج نیستند، گفت: چنانچه هر کسی در حوزه فردی و اجتماعی به وظیفه دینی خود درست عمل کند انسان موفقی خواهد بود و اینکه در روایات ذکر شده که بر منتظر واقعی امام زمان (ع) است که برای ظهور حضرتش دعا کند و امر به معروف و نهی از منکر را به جا بیاورد به عنوان شروط لازم اند، اما کافی نیستند.
رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه اصفهان گفت: اگر انسان بتواند همه تکالیف و وظایفی که در حوزه فردی، اجتماعی، سیاسی بر دوشش است، به درستی انجام دهد و در عرصه های مختلف اجتماعی و فردی به کمال برسد به عنوان یک منتظر واقعی است که به ندای امام زمان خویش لبیک گفته و حرکت انسان به سمت کمال لبیک گفتن به آن انتظار و منتظر واقعی بودن است.
پایان پیام/
نظر شما