واکنش مدیر جذب و ساماندهی نسبت به برخی تخلفات در اعزام

تخلف و کوتاهی‌ها روحانیان و مداحان در بخش‌های مختلف پیگیری و برخورد می‌شود؛ البته شکایاتی که ارائه می‌شوند به صورت دقیق و کامل بررسی و با متخلفان برابر با قانون برخورد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام رجبعلی زمانی، مدیر کل جذب و ساماندهی امور فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در دومین جلسه روحانیان و مداحان اعزامی کاروان‌های عتبات عالیات در سال 92 با بیان روایات اخلاقی از روحانیان و مداحان خواست تا در عمل سرمشق زائران باشند.

وی ادامه داد: براساس برخی روایات اگر بناست کسی رهبری و مسئولیت جمعی را داشته باشد، شایستگی در این فرد به اتمام نمی‌‌رسد مگر اینکه سه خصلت ویژه ورع، بردباری و حسن تدبیر را دارا باشد.

حجت الاسلام زمانی با اشاره به تفاوت واژه ورع و تقوا گفت: تقوا به معنانی نگهداری کردن و توقف در برابر شبهات و گناهان است، یعنی وقتی به حدود و ثغور خدا می‌رسیم، واجبات و محرمات را بشناسیم و از آن عبور نکنیم. اما ورع با تقوا تفاوت دارد، ورع، یعنی جوری حرکت کنیم که نیاز به ترمز و توقف شدید نباشد و اصلا صیادان و دامهای گناه بر سر راه ما باز نشود؛ لکن تقوا نیاز به ترمز کردن دارد.

وی خطاب به روحانیان و مداحان اعزامی به عتبات تصریح کرد: زائران مختلفی در این سفر همراه شما هستند و عشق امام حسین علیه‌السلام آن‌ها را به این سرزمین کشانده؛ اما بدانید در این باره روحانیان وظیفه سنگینی بردوش دارند در نوع تعامل و رفتارتان با زائران بسیار دقت داشته باشید که زائران نسبت به روحانیت و مداحان بدبین نشوند.

این کارشناس دینی افزود: ممکن است برخی از زائران نوع تعامل و رفتارشان با شما و دیگران مناسب نباشد، اما شما به گونه‌‌ای با این افراد رفتار کنید که تاثیر مثبت داشته باشد.

وی با ارزیابی مثبت از عملکرد اکثریت قریب به اتفاق روحانیان و مداحان اعزامی به عتبات گفت: خوشبختانه گاهی رفتارهای بسیار خدا پسنده همراه با بردباری را از روحانیان و مداحان شاهد هستیم که برای همگان درس آموز است و همچون کوهی در برابر سختی‌ها و مشکلات می‌ایستند؛ اما متاسفانه افراد اندکی در این میان دیده می‌شوند که بدون هیچ گونه ملاحظه‌ای به برخی رفتارهای نامناسب دست زده‌اند که هرگز در شان آنان نیست.

مدیر کل جذب و ساماندهی بعثه مقام معظم رهبری با بیان این که در هر کاروانی زائران مختلفی از جهت سنی، تحصیلی، فرهنگی و محیطی وجود دارد از روحانیان خواست به گونه‌ای رفتار خود را تنظیم کنند که همگان را شامل شود و ادامه داد: برای روحانی هنر نیست که در اول و یا وسط سفر او را احترام کنند، هنر آن است زمانی که سفر به پایان رسید، مردم تا چندین ماه از آن روحانی به نیکی یاد و تجلیل کنند و به آن سفر عشق بورزند.

وی با اشاره به برخی تخلفات از عده‌ای معدود از افراد اعزامی به عتبات عالیات گفت: تخلف و کوتاهی‌ها روحانیان و مداحان در بخش‌های مختلف پیگیری و برخورد می‌شود؛ البته شکایاتی که ارائه می‌شوند به صورت دقیق و کامل بررسی و با متخلفان برابر با قانون برخورد می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری حجت الاسلام زمانی همچنین با ارائه گزارش مقایسه‌ای از روند اعزام‌ها ادامه داد: سال گذشته بیش از 5 هزار و 400 روحانی به عمره اعزام و روزانه حدود 120 روحانی به عتبات اعزام کردیم؛ اما امسال برای اعزام به عمره برای 2800 روحانی برنامه‌ریزی شده است. همچنین در شش ماه گذشته آمار اعزامی به عتبات از 25 تا 30کاروان به 130 کاروان ارتقا پیدا کرد که تعداد روحانیون و رابطان ناظر بر عملکرد روحانیون و مداحان نیز برهمین اساس افزایش یافت.

شایان ذکر است این جلسه در هتل باب السلام محل استقرار بعثه مقام معظم رهبری در جوار حرم حضرت سیدالشهدا علیه اسلام در کربلای معلی برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 239757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha