کامل گلباغی، با اشاره به 14 اسفند روز احسان و نیکوکاری با بیان اینکه احسان و نیکوکاری از اموری است که در حوزه عمل اجتماعی و هنجارهای پسندیده قرار می گیرد، به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: این امر یکی از فضیلت های اخلاقی به شمار می رود و هر کسی که از فطرت سالم برخوردار باشد زبان به ستایش و تحسین اهل احسان و نیکوکاران می گشاید.
وی ریشه و منشأ نیکوکاری را در ایمان حقیقی افراد برشمرد و اظهار کرد: تنها مؤمنان با پذیرش خالقیت و ربوبیت الهی، باور به روز رستاخیز و مسئله پاداش و کیفر در آخرت است که به احسان روی می آورند و به عنوان بنده خاص الهی در خدمت به دیگران می کوشند و از هیچ کوشش و تلاشی برای رفع و دفع نیازهای متنوع دیگران دست بر نمی دارند.
این مقام مسئول اظهار داشت: قرآن محسنان را کسانی می داند که ایمان به خدا، رسول، قرآن و آخرت دارند و در کنار رسول در این راه تلاش کرده و به دیگران نیکی می کنند که این نیکی به گونه ای شایسته و کامل انجام می شود.
گلباغی تصریح کرد: احسان و نیکوکاری علاوه بر اینکه مشکلات فقرا و درماندگان را برطرف می کند و محبت و رحمت را در جامعه توسعه می دهد، آثار مهمتر آن به خود نیکوکار برمی گردد، چون باعث می شود ثروت در اجتماع به گردش درآمده و امنیت و رفاه عمومی به وجود آید و نگرانی و اضطراب به مودت، اعتماد و اطمینان تبدیل شود.
مسئول هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان بیان کرد: هرگاه انسان های نیکوکار با ایثار و فداکاری خود به یاری انسان های مظلوم و مستضعف شتافته و با کمک های مادی و عاطفی خود، زندگی آنان را تا حدودی سر و سامان داده و از حالت بحرانی نجات دهند، آنان نیز نه تنها احسان و نیکوکاری افراد خیر را فراموش نمی کنند بلکه در ادامه زندگی، سعی می کنند تا به نوعی جبران کرده و احسان و نیکوکاری دیگران را به بهترین شکل، پاسخ دهند.
پایان پیام/
نظر شما